MicrosoftTeams-image (3)

Pokal-udfordring venter lørdag i Holstebro

Triumfen i Super Cup i tirsdags er lagt bag os. Siden onsdag morgen har der været fuld fokus på næste store og vigtige udfordring for Nikolaj Jacobsens og Morten Bjerres tropper: 1/8-finale i pokalturneringen lørdag kl. 16.00 på udebane mod sidste sæsons bronzevindere, Team Tvis Holstebro. 

– Vi skal spille op til vort absolut bedste for at komme videre i pokalturneringen, som er et af sæsonens sportslige mål, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Vi fik et godt afsæt og tanket selvtilid med sejren over Bjerringbro-Silkeborg i tirsdags, men vi ved, at der venter en stor opgave i Holstebro. De kommer til kampen med stor optimisme efter bronze-medaljer i sidste sæson, og to nye trænere, der er opsatte på at komme godt fra land. 

Klavs Bruun-Jørgensen er ny cheftræner i Holstebro med Michael Bruun som assistenttræner. Væk i forhold til sidste sæson er Joachim Ernstsson, Heino Holm Knudsen, Morten Nyberg, Thomas Skoglund og ikke mindst den serbiske profil, Petar Nenadic. N ye spillere er Allan Damgaard, Klaus Thomsen, Magnus Bramming og Jakob Thoustrup, der gør come back i sin barndomsklub. 

Holdet råder desuden over markante spillere som Jacob Green, Mads Christiansen, Søren Tau, Søren Hansen og Patrick Wiesmach med to solide keepere i Anders Petersen og Rasmus Lind. Holdet foretrækker at dække offensivt med Jacob Green og Allan Damgaard i de fremskudte positioner. 

Nikolaj Jacobsen tager til Holstebro lørdag med en skadesfri trup og uændret hold i forhold til i tirsdags. 

Det hold, der vinder på lørdag, er med i hatten, når Dansk Håndbold Forbund trækker lod til kvartfinalerne mandag 3. september. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse