pokal header web

Praktiske informationer til dagens opgør

Læs alle praktiske informationer til eftermiddagens opgør mod GOG i Sparekassen Danmark Arena.

Billetter

Alle billetter til kampen er udsolgt. Skulle der blive frigivet billetter fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de komme til salg via linket herunder.

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen ved at glæde andre!

Mød Aalborg Lufthavn og vind en spillertrøje 

Dagens matchpartner er Aalborg Lufthavn. Mød dem i fanområdet i arenaen hvor du kan prøve kræfter med deres konkurrence om spillertrøjer og et rejsegavekort.

Inden kampstart hyldes alle EM-deltagere på de to mandskaber for deres indsats ved den nyligt overståede slutrunde.

I foyerens fanområde kan du lørdag møde Kræftens Bekæmpelse og høre mere om foreningen, samt deltage i konkurrencen om en signeret spillertrøje.

Før kampen kan du også gå en tur rundt om tribunerne og opleve de mange nye, flotte spillerbannere, Aalborg Håndbolds tidslinje m.m.

Nyt merchandise er klar

Til lørdagens kamp vil der igen være nyt merchandise på hylderne i shoppen. Tjek f.eks. de nye spillerplakater, samt de to flotte halstørklæder fra hummel.

Du kan selvfølgelig også købe de altid populære spillertrøjer, sweatshirts og hoodies, samt en række andet merchandise til både store og små.

Kig forbi merchandiseshoppen umiddelbart efter indgangen til Sparekassen Danmark Arena.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 13.30, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Med en udsolgt arena bliver vi lørdag eftermiddag mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet.

Som noget nyt kan du downloade Gigantiums app til din telefon, så du kan følge trafik, ventetid og parkeringssituationen ved Sparekassen Danmark Arena. Læs mere her.

Tag bussen gratis!
Husk at du fortsat i hele 2024 gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Som noget nyt kan du nu også tage Plusbussen til Gigantium, hvilket går hurtigere end tidligere bybusser.

Se køreplanen for Plusbus/linje 2 her.

Program for dagen

Kl. 13.30 Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner.

Kl. 14.30 DRINX Caféen åbner.

Kl. 15.00 Interviews, konkurrencer og optakt på scenen i DRINX Caféen.

Har du ikke billet til DRINX Caféen, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kl. 15.15 Spillerne varmer op på banen.

Kl. 16.00 Kampstart Aalborg Håndbold-GOG.

Ca. kl. 17.45 Umiddelbart efter kampen vil der være autografskrivning med Aalborg Håndbolds spillere på banen.

Endnu en ny bod til mad og drikkevarer

For at kunne servicere alle fans på bedste mulige vis før og under kampen, er der nu også en bod bag sektion J, ved hjørnet af Sparekassen Danmark Tribunen og Faxe Kondi Tribunen. Dermed er der tilføjet endnu en mulighed for fans og tilskuere til at handle i forbindelse med kampene i Sparekassen Danmark Arena. 

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til kamp i Sparekassen Danmark Arena!

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse