pokal header web

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen.

Billetter

Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder. 

Har du et kort med fast adgang, og er du forhindret i at komme til kampen, så husk, at du har mulighed for at udlåne pladsen/pladserne eller frigive din plads via dit login til billetshoppen. Se her hvordan du gør.

Tak fordi du hjælper med at fylde arenaen ved at glæde andre!

Aktiviteter på dagen

I foyeren kan du besøge det nye fanområde lavet af genanvendte Aalborg Håndbold-materialer. Prøv for eksempel de nye sækkestole med spillermotiver, eller varm op til kampen på en af de flotte bænke lavet af spillertrøjerne fra seneste sæson.

I fanzonen i arenaen kan du før kampen møde Det Nordjyske Mediehus og prøve deres populære lykkehjul, hvor du kan vinde flotte præmier.  

AALStar deler slik ud til børn

Til lørdagens kamp fejrer vores maskot at julen nærmer sig.

Alle børn der har deres julesok med til kampen, kan inden opgøret hilse på AALstar, der vil være i Sparekassen Danmark Arena med en stor kurv fyldt med lækkerier.

Sig hej til AALStar og få fyldt din sok med slik med det samme

Køb dine Aalborg Håndbold julegaver

Du kan som altid blive klædt på til kamp i vores merchandisebutik i arenaen, hvor vi har flere nyheder på hylderne. Køb for eksempel den nye Aalborg Håndbold kaffe fra Peter Larsen Kaffe – og tjek de mange nye, flotte krus dertil. Der er også ny beklædning til børn, samt naturligvis de altid populære spillertrøjer, sweatshirts og hoodies.

Kig forbi merchandiseshoppen umiddelbart efter indgangen til Sparekassen Danmark Arena.

Adgang og parkering

Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 15.30, og adgang sker via foyeren i Gigantium.

Vi bliver lørdag aften rigtig mange tilskuere, og vi opfordrer derfor alle til at komme i god tid, samt til at benytte offentlig transport eller at parkere bilen ved en af de decentrale P-pladser i nærområdet.

Som noget nyt kan du downloade Gigantiums app til din telefon, så du kan følge trafik, ventetid og parkeringssituationen ved Sparekassen Danmark Arena. Læs mere her.

Tag bussen gratis!
Husk at du fortsat gratis kan tage NT busser og NJ tog i hele Nordjylland til og fra kampen ved at fremvise en gyldig billet.

Læs og se mere her om parkeringsmuligheder og offentlig transport til Sparekassen Danmark Arena.

Som noget nyt kan du nu også tage Plusbussen til Gigantium, hvilket går hurtigere end tidligere bybusser.

Se køreplanen for Plusbus/linje 2 her.

Program for dagen

Kl. 15.30 Dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner.

Kl. 16.30 DRINX Caféen åbner.

Kl. 17.00 Interviews, konkurrencer og optakt på scenen i DRINX Caféen.

Har du ikke billet til DRINX Caféen, kan du tage plads ved vores opstillede caféborde og lytte med, ligesom du kan forsyne dig i pølseboderne, hvor der også er kolde drikkevarer, popcorn og snacks.

Kl. 17.15 Spillerne varmer op på banen.

Kl. 18.00 Kampstart Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold

Ca. kl. 19.45 Umiddelbart efter kampen vil der være autografskrivning med Aalborg Håndbolds spillere på banen.

Endnu en ny bod til mad og drikkevarer

For at kunne servicere alle fans på bedste mulige vis før og under kampen, er der nu en bod bag sektion J, ved hjørnet af Sparekassen Danmark Tribunen og Faxe Kondi Tribunen. Dermed er der tilføjet endnu en mulighed for fans og tilskuere til at handle i forbindelse med kampene i Sparekassen Danmark Arena. 

Affaldssortering i Sparekassen Danmark Arena

Husk at vi i samarbejde med Aalborg Kommune har indført affaldssortering i arenaen og vi opfordrer derfor alle tilskuere til at sortere deres affald inden det smides ud.

Rygning

Gigantiums regler betyder, at det kun er tilladt at ryge udendørs ved hovedindgangen, hvor et særligt rygeområde er markeret.

Vi glæder os til at se alle vores fans til aftenens kamp i Sparekassen Danmark Arena!

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse