pokaler_header_new

Rutinerede Jesper Ahle erstatter skadede Shevelev

Den rutinerede forsvars- og stregspiller Jesper Ahle er ny spiller i Aalborg Håndbold fra i dag og resten af sæsonen. Han erstatter den skadede Olexandr Shevelev, der sandsynligvis er ude resten af sæsonen med en ledbåndsskade i venstre knæ.

Den 30-årige Jesper Ahle er blevet løst fra sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg med omgående virkning.

Jesper Ahle har spillet i den danske liga i snart 13 sæsoner og er med sine 350 liga-kampe en særdeles rutineret spiller at få ind på holdet – med kompetencer i både forsvar og angreb. Han har spillet ni sæsoner i ligaen for Team Tvis Holstebro, hvorefter han har spillet i Fredericia, Lemvig og p.t. har været i gang med sin anden sæson i Bjerringbro-Silkeborg, hvor han sidste sæson var med til at vinde sølvmedaljer. Han har både A-landskampe og et hav af Y og U-landskampe på sit cv.

– Jesper Ahle er en meget rutineret spiller at få ind på holdet – med en erfaring, som vi forhåbentligt kan få gavn af i de afgørende kampe i foråret. Han er en tovejs-spiller, som selvfølgelig lige skal spilles ind på holdet, siger direktør Jan Larsen.

Jesper Ahle træner med sit nye hold for første gang i aften, og onsdag 1. februar er han med i opvisningskampen i Virklund ved Silkeborg – mod Bjerringbro-Silkeborg.

Første alvorlige udfordring for Jesper Ahle med Aalborg Håndbold bliver semifinalen i Final4 i Gigantium i Aalborg lørdag 4. februar mod Nordsjælland Håndbold.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...