MicrosoftTeams-image (3)

Rutinerede Jesper Ahle erstatter skadede Shevelev

Den rutinerede forsvars- og stregspiller Jesper Ahle er ny spiller i Aalborg Håndbold fra i dag og resten af sæsonen. Han erstatter den skadede Olexandr Shevelev, der sandsynligvis er ude resten af sæsonen med en ledbåndsskade i venstre knæ.

Den 30-årige Jesper Ahle er blevet løst fra sin kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg med omgående virkning.

Jesper Ahle har spillet i den danske liga i snart 13 sæsoner og er med sine 350 liga-kampe en særdeles rutineret spiller at få ind på holdet – med kompetencer i både forsvar og angreb. Han har spillet ni sæsoner i ligaen for Team Tvis Holstebro, hvorefter han har spillet i Fredericia, Lemvig og p.t. har været i gang med sin anden sæson i Bjerringbro-Silkeborg, hvor han sidste sæson var med til at vinde sølvmedaljer. Han har både A-landskampe og et hav af Y og U-landskampe på sit cv.

– Jesper Ahle er en meget rutineret spiller at få ind på holdet – med en erfaring, som vi forhåbentligt kan få gavn af i de afgørende kampe i foråret. Han er en tovejs-spiller, som selvfølgelig lige skal spilles ind på holdet, siger direktør Jan Larsen.

Jesper Ahle træner med sit nye hold for første gang i aften, og onsdag 1. februar er han med i opvisningskampen i Virklund ved Silkeborg – mod Bjerringbro-Silkeborg.

Første alvorlige udfordring for Jesper Ahle med Aalborg Håndbold bliver semifinalen i Final4 i Gigantium i Aalborg lørdag 4. februar mod Nordsjælland Håndbold.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse