pokaler_header_new

Så er kampprogrammet klar – og billetsalget åbnet

Dansk Håndbold Forbund har nu kampprogrammet  til ligaen klar, og du kan se det på vores hjemmeside ved at klikke på http://aalborghaandbold.dk/kampe.

Vi får allerede en forsmag på liga-kampene med Super Cup i Gigantium tirsdag 28. august kl. 18.45, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg, og lørdag 1. september kl. 16.00 spiller vi kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod Team Tvis Holstebro.

Vores to første kampe i ligaen er begge på hjemmebane, nemlig onsdag 5. september kl. 19.30 mod Skive fH og lørdag 8. september kl. 14.30 mod Skjern Håndbold. Kampen mod Skjern spilles i Gigantium Isarena.

Det tegner til en super spændende sæson, og du har fortsat mulighed for at sikre dig sæsonkort til kun 1.500 kr. pr. stk. Det svarer til en rabat på 40 procent og giver samtidig gratis adgang til Super Cuppen mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag 28. august i Gigantium.  Gå ind på hjemmesiden og køb dit sæsonkort allerede i dag.

Salget af billetter til både Super Cup mod Bjerringbro-Silkeborg og kampen mod Skive fH er også åbnet her på hjemmesiden, mens salget af billetter til kampen mod Skjern Håndbold åbner en af de nærmeste dage.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...