MicrosoftTeams-image (3)

Så er kampprogrammet klar – og billetsalget åbnet

Dansk Håndbold Forbund har nu kampprogrammet  til ligaen klar, og du kan se det på vores hjemmeside ved at klikke på http://aalborghaandbold.dk/kampe.

Vi får allerede en forsmag på liga-kampene med Super Cup i Gigantium tirsdag 28. august kl. 18.45, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg, og lørdag 1. september kl. 16.00 spiller vi kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod Team Tvis Holstebro.

Vores to første kampe i ligaen er begge på hjemmebane, nemlig onsdag 5. september kl. 19.30 mod Skive fH og lørdag 8. september kl. 14.30 mod Skjern Håndbold. Kampen mod Skjern spilles i Gigantium Isarena.

Det tegner til en super spændende sæson, og du har fortsat mulighed for at sikre dig sæsonkort til kun 1.500 kr. pr. stk. Det svarer til en rabat på 40 procent og giver samtidig gratis adgang til Super Cuppen mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag 28. august i Gigantium.  Gå ind på hjemmesiden og køb dit sæsonkort allerede i dag.

Salget af billetter til både Super Cup mod Bjerringbro-Silkeborg og kampen mod Skive fH er også åbnet her på hjemmesiden, mens salget af billetter til kampen mod Skjern Håndbold åbner en af de nærmeste dage.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse