MicrosoftTeams-image (3)

Så er kampprogrammet klar – og billetsalget åbnet

Dansk Håndbold Forbund har nu kampprogrammet  til ligaen klar, og du kan se det på vores hjemmeside ved at klikke på http://aalborghaandbold.dk/kampe.

Vi får allerede en forsmag på liga-kampene med Super Cup i Gigantium tirsdag 28. august kl. 18.45, hvor vi møder Bjerringbro-Silkeborg, og lørdag 1. september kl. 16.00 spiller vi kvartfinale i pokalturneringen på udebane mod Team Tvis Holstebro.

Vores to første kampe i ligaen er begge på hjemmebane, nemlig onsdag 5. september kl. 19.30 mod Skive fH og lørdag 8. september kl. 14.30 mod Skjern Håndbold. Kampen mod Skjern spilles i Gigantium Isarena.

Det tegner til en super spændende sæson, og du har fortsat mulighed for at sikre dig sæsonkort til kun 1.500 kr. pr. stk. Det svarer til en rabat på 40 procent og giver samtidig gratis adgang til Super Cuppen mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag 28. august i Gigantium.  Gå ind på hjemmesiden og køb dit sæsonkort allerede i dag.

Salget af billetter til både Super Cup mod Bjerringbro-Silkeborg og kampen mod Skive fH er også åbnet her på hjemmesiden, mens salget af billetter til kampen mod Skjern Håndbold åbner en af de nærmeste dage.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse