MicrosoftTeams-image (3)

Sæsonen skudt i gang med første træningspas

Så er sæsonen skudt i gang. Træner-duoen Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre samlede i dag truppen til den første træning – og efter en kort velkomst blev spillerne sendt ud på løbe-banen til den første test.

Efter træning onsdag, torsdag og fredag tager truppen på mandag på en uges træningslejr på Nordjyllands Idrætsefterskole, Stidsholt, ved Sæby.

Sidst tilkomne spiller i truppen er 19-årige Jeppe Green, der er højre fløj. Ud over at være lillebror til målmanden Jannick Green, så har Jeppe spillet ca. 30 liga-kampe for Lemvig-Thyborøn i sidste og forrige sæson, og flytter til Aalborg for at studere HA på engelsk ved universitet.

Den første træning var uden de to svenskere, Johan Jakobsson, der skal med det svenske landshold til OL i London, og Tobias Aren, der er reserve til det svenske OL-hold, og derfor træner med landsholdet frem til afrejsen til London.

Desuden er målmanden Morten Nergaard med på det norske landshold, der torsdag aften spiller landskamp i Sverige mod Danmark. Her møder Norge med et bobler-landshold, som får chancen mod det danske OL-landshold. I samme turnering spiller Johan Jakobsson, Tobias Aren og det øvrige svenske landshold mod Serbien – og senere mødes vinder mod vinder og taber mod taber.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse