pokaler_header_new

Sæsonen slut: Tak for fantastisk opbakning

Trods otte point i slutspillet lykkedes det os desværre ikke at kvalificere os til semifinalerne. Dermed er sæsonen slut med en femteplads som resultat.

– Prikken over i'et havde selvfølgelig været en plads i semifinalerne, men når jeg ser tilbage på sæsonen, er det med en vis stolthed over det, vi har opnået både på og uden for banen i det første år som Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen.

– Vi satte os to klare sportslige mål ved sæsonens start: At komme i Final4 og spille med om medaljer. Vi klarede det første, men ikke det sidste. Resultaterne i grundspillet var for svingende, og det betød, at vi ikke fik point med over i slutspillet, for det var i sidste ende mangelen på ét sølle point, der skilte os fra semifinalerne. Ellers vil vi huske grundspillet for to meriterende sejre over AG København, siger Jan Larsen.

Vi gik også ind til sæsonen med målsætninger om at få flere tilskuere til vores kampe i Gigantium og øge antallet af samarbejdspartnere. Begge dele er lykkedes til fulde. Vi har haft 3.000 tilskuere i gennemsnit – det næsthøjeste i ligaen efter AG København – en fremgang på 50 pct. i forhold til sidste sæson.

– Vores kampe i Gigantium i ligaen og i pokalen er i denne sæson set af godt 58.000 tilskuere i Gigantium, og vi har haft over tre millioner seere til vores kampe, der er vist på tv, siger Jan Larsen.

– Jeg kan ikke takke nok for den fantastiske opbakning, der har været gennem hele sæsonen, og vi håber, at det fortsætter næste sæson. Vi har også haft en flot tilgang af nye samarbejdspartnere, og det ser ud til, at den tendens fortsætter frem mod næste sæson, hvor det igen er vort mål at være med i toppen af ligaen og nå langt i pokalen, siger Jan Larsen.

– Vi er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson. På den sportslige front med at finde nye spillere for dem, der forsvinder, og den øvrige planlægning sammen med træner-duoen Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre, og på driftsmæssige side med bl.a. genforhandling og nytegning af samarbejdsaftaler.

– Vi glæder os allerede til næste sæson, og som noget af det første har tilskuere med sæsonkort i disse uger mulighed for at forny deres kort og få samme plads, indtil det generelle salg af sæsonkort åbner om to uger, siger Jan Larsen.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...