MicrosoftTeams-image (3)

Sebastian Henneberg stopper i Aalborg Håndbold

Den 28-årige venstre back skifter omgående til makedonske RK Eurofarm Pelister.

Sebastian Henneberg kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2020 fra norske Elverum, men har i sin tid i klub været plaget af skader.

– Der er ingen tvivl om at Henneberg har haft et forløb hos os, som ingen af os havde forestillet os. Efter hans to alvorlige korsbåndsskader, hvilket naturligvis er dybt uheldigt, har det været en kamp for ham at komme tilbage på holdet igen, udtaler direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

– Derfor har spilletiden også været begrænset i de første par måneder i denne sæson, og da Sebastian fik muligheden for både at få mere spilletid og et nyt udlandseventyr, så ville vi ikke stå i vejen for det. Vi ønsker ham derfor al muligt held og lykke med den videre karriere i Makedonien, lyder det videre fra Jan Larsen.

Sebastian Henneberg selv ser også frem til at prøve kræfter med livet som udlandsprofessionel.

– Jeg er naturligvis ærgerlig over, at det på grund af skaderne ikke lykkedes mig at få spillemæssig succes i Aalborg, men jeg er meget taknemmelig for at klubben har støttet mig gennem de to skadesforløb, samt at man nu har givet mig muligheden for at skifte til RK Eurofarm Pelister.

– Jeg vil også gerne bruge muligheden til at takke medspillere, trænerteam og ikke mindst Aalborg Håndbolds fans for opbakningen i min tid i klubben, udtaler Sebastian Henneberg.

Sebastian Henneberg opnåede i alt 11 kampe og 8 scoringer for Aalborg Håndbold.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse