MicrosoftTeams-image (3)

Sebastian Henneberg stopper i Aalborg Håndbold

Den 28-årige venstre back skifter omgående til makedonske RK Eurofarm Pelister.

Sebastian Henneberg kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2020 fra norske Elverum, men har i sin tid i klub været plaget af skader.

– Der er ingen tvivl om at Henneberg har haft et forløb hos os, som ingen af os havde forestillet os. Efter hans to alvorlige korsbåndsskader, hvilket naturligvis er dybt uheldigt, har det været en kamp for ham at komme tilbage på holdet igen, udtaler direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

– Derfor har spilletiden også været begrænset i de første par måneder i denne sæson, og da Sebastian fik muligheden for både at få mere spilletid og et nyt udlandseventyr, så ville vi ikke stå i vejen for det. Vi ønsker ham derfor al muligt held og lykke med den videre karriere i Makedonien, lyder det videre fra Jan Larsen.

Sebastian Henneberg selv ser også frem til at prøve kræfter med livet som udlandsprofessionel.

– Jeg er naturligvis ærgerlig over, at det på grund af skaderne ikke lykkedes mig at få spillemæssig succes i Aalborg, men jeg er meget taknemmelig for at klubben har støttet mig gennem de to skadesforløb, samt at man nu har givet mig muligheden for at skifte til RK Eurofarm Pelister.

– Jeg vil også gerne bruge muligheden til at takke medspillere, trænerteam og ikke mindst Aalborg Håndbolds fans for opbakningen i min tid i klubben, udtaler Sebastian Henneberg.

Sebastian Henneberg opnåede i alt 11 kampe og 8 scoringer for Aalborg Håndbold.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse