pokaler_header_new

Sejr og ingen skader på vejen mod slutspillet

Sejr på 30-26 over Skanderborg Håndbold i sidste kamp i grundspillet. En tam affære mellem to hold, der tænkte mest på at gøre sig klar til slutspillet, der begynder allerede i næste uge.

Vi var foran hele kampen, men ind imellem kom Skanderborg tæt på. Med ni minutter tilbage tog Nikolaj Jacobsen time out, og i de sidste minutter var der ingen tvivl om sejren til os.

Vi fik fordelt ressourcerne godt, så de mest slidte spillere fik pause, og de øvrige spillere slap fra kampen uden skader. Skanderborg havde mange skadede spillere siddende bag bænken – nogle af dem blev sparet til de vigtige kampe i nedrykningsspillet.

Og så lykkedes det målmand Ole Erevik at score sit første mål i Aalborg Håndbold-trøjen, da han scorede til 27-23 fire minutter før tid, da Skanderborg havde taget målmanden ud for at spille med en ekstra markspiller.

Jan Lennartsson spillede sin kamp nummer 200 for klubben – i en kamp, hvor han tilbragte det meste af tiden på bænken efter at have scoret to mål i det første kvarter.

Aftenens øvrige resultater betyder, at vi kommer i puljen med KIF Kolding, Team Tvis Holstebro og SønderjyskE. Programmet foreligger i løbet af torsdag og bliver hurtigst muligt bekendtgjort her på hjemmesiden.

Billetsalget til vores hjemmekampe i Gigantium begynder torsdag kl. 12.00.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...