pokaler_header_new

Sejr over GOG trods meget alternativt spil

Selv om vi benyttede mange alternative opstillinger kampen igennem, blev det til en sejr på 23-22 i Gigantium i sæsonens sidste hjemmekamp i grundspillet. Vi førte 13-12 ved pausen.

GOG mangler ét point for at være sikker på en plads i slutspillet, og det sydfynske mandskab var da også godt med i 1. halvleg – endda foran 10-9, men alligevel gik vi til pausen med føring på 14-12.

Unge Simon Hald spillede fuld tid i både forsvar og angreb og imponerede igen med fem scoringer. Også Morten Slundt var godt spillede, og Håvard Tvedten fungerede igen godt i rollen som playmaker – og i 2. halvleg kom han endda på scoringslisten på et hopskud.

2. halvleg var uden mål fra nogen af holdene i de første syv minutter, og GOG scorede deres første mål efter 10 minutter. Det gav os en føring på fire og fem mål. Mod slutningen af kampen oplevede vi en meget alternativ opstilling i bagkæden med Jacob Bagersted som venstre back, Håvard Tvedten som playmaker og Stig Bugge som højre back. Richard Kappelin leverede – navnlig i 2. halvleg – en rigtig god indsats i målet.

Til sidst havde vi kampen under kontrol, og GOGs  reduceringsmål til 23-22 kom i kampens sidste sekund.

Sejren betyder, at vi bevarer tredjepladsen i rækken inden sidste kamp i grundspillet – på udebane lørdag kl. 17.10 på udebane mod Århus Håndbold.

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...