pokaler_header_new

Sejr over KIF Kolding giver plads i semifinalen

– Uanset resultaterne i de første kampe i slutspillet, så er Kolding et hold, man aldrig skal afskrive. Deres rutine som hold og på det individuelle plan fornægter sig ikke, og det gør holdet til en stærk modstander – ikke mindst i den pressede situationen de er i til dagens kamp.

Cheftræner Robert Hedin ser fem til et nyt drama i vores dynamitpulje i slutspillet lørdag kl. 17.10 i Gigantium, når KIF Kolding kommer på besøg.

Før kampen er stillingen i puljen:

Aalborg Håndbold                                   6 point
Bjerringbro-Silkeborg                             5 point
KIF Kolding                                               2 point
Viborg HK                                                  2 point

Med en sejr over Kolding er vi sikre på en plads i en af semifinalerne, mens Kolding er helt ude. Uafgjort eller nederlag til os holder fortsat puljen helt åben, før de sidste kampe. Vi spiller jo onsdag 2. maj mod BSV i Kjellerup og hjemme søndag 6. maj mod Viborg, mens Kolding spiller i Viborg onsdag 2. maj og hjemme mod BSV søndag 6. maj.

Selv om vi kommer med tre sejre og Kolding med tre nederlag i slutspillet, så er det en helt åben kamp.

– Vi skal ramme vort topniveau igen over hele linien og vise fight og vilje i en kamp, som jeg igen forudser bliver meget tæt og først finder sin afgørelse inden for de sidste 10 minutter, siger Robert Hedin.

Han må til kampen sandsynligvis se bort fra Jonas Larholm, der fik direkte rødt i Viborg i onsdags.

Da vi spillede i Kolding for et par uger siden, vandt vi 24-22. Siden da har Kolding fået Simon Jensen tilbage på højre fløj, efter at han i januar blev ramt af en boldprop i den ene lunge. Ellers er Bo Spellerberg om nogen omdrejningspunktet på holdet, og han spillede en stor kamp i onsdags mod BSV – uden at det resulterede i en sejr.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...