MicrosoftTeams-image (3)

Sejr på 33-21 til U 18 over Holstebro i 2. division

Efter to kampe i 2. division har vores U 18 drenge sat fire point ind på kontoen, og den samlede målscorere er 73-47.  Senest blev Holstebro besejret 31-19 efter 16-13 ved pausen.

Kampen mod Holstebro, der blev spillet i KFUM-Hallen i Hasserisparken, viste igen glimrende spil af vores drege. Selv om gæsterne fra det vestjyske fulgte godt med i 1. halvleg, var det kun et spørgsmål om tid, inden vi bragte os afgørende foran.

De to hold skiftedes til at føre i det første kvarter. Ved stillingen 6-6 scorede vi tre gange i træk, og det forspring holdt til 16-13 ved pausen.

Straks fra 2. halvlegs start lukkede vort forsvar bedre af, og på den måde blev kampen reelt afgjort. Holstebro scorede kun tre mål i det første kvarter af 2. halvleg, og samtidig blev vi mere træfsikre i angrebet, så vi var foran 25-16 midt i halvlegen.

Resultatet på 31-19 viste tydeligt forskellen på de to hold.

Vores målscorere var: Morten Pedersen 5, Christian Jensen 5, Henrik Tilsted 5, Christoffer Holst 4, Thomas Bonderup 4, Kasper Holmen 3, Cornelius Stenderup 3, Rasmus Svendsen 3 og Daniel Christensen 1.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse