pokaler_header_new

Sejr på 33-21 til U 18 over Holstebro i 2. division

Efter to kampe i 2. division har vores U 18 drenge sat fire point ind på kontoen, og den samlede målscorere er 73-47.  Senest blev Holstebro besejret 31-19 efter 16-13 ved pausen.

Kampen mod Holstebro, der blev spillet i KFUM-Hallen i Hasserisparken, viste igen glimrende spil af vores drege. Selv om gæsterne fra det vestjyske fulgte godt med i 1. halvleg, var det kun et spørgsmål om tid, inden vi bragte os afgørende foran.

De to hold skiftedes til at føre i det første kvarter. Ved stillingen 6-6 scorede vi tre gange i træk, og det forspring holdt til 16-13 ved pausen.

Straks fra 2. halvlegs start lukkede vort forsvar bedre af, og på den måde blev kampen reelt afgjort. Holstebro scorede kun tre mål i det første kvarter af 2. halvleg, og samtidig blev vi mere træfsikre i angrebet, så vi var foran 25-16 midt i halvlegen.

Resultatet på 31-19 viste tydeligt forskellen på de to hold.

Vores målscorere var: Morten Pedersen 5, Christian Jensen 5, Henrik Tilsted 5, Christoffer Holst 4, Thomas Bonderup 4, Kasper Holmen 3, Cornelius Stenderup 3, Rasmus Svendsen 3 og Daniel Christensen 1.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...