MicrosoftTeams-image (3)

Sejr på hængende hår i Skive – dårligt spil

Det gik som det plejer i Skive. Dårligt spil i begge ender af banen, sejr på et hængende hår og stærkt spil af Ole Erevik i slutfasen. 

To point på kontoen efter en sejr på 26-25 efter 14-14 ved pausen. Og en kamp, der skal glemmes hurtigst muligt. Langt fra det niveau, vi har præsteret i de seneste kampe, og vi må håbe, at det går lang tid, før det sker igen.

Forsvaret kom aldrig til at fungere, fordi fire-blokken ikke hang sammen på midten, og det betød bl.a., at Niclas Barud fik sin tredje udvisning allerede efter et kvarter i 2. halvleg.  

Skive fH skal have stor ros for flot fight i samtlige 60 minutter, og især i 1. halvleg. Flot spil af Nickolei Jensen, der voldte vort forsvar store problemer. Skive var uden målmand Henrik Jepsen og Stefan Nielsen, mens vi fortsat er uden Marcus Mørk og langtidsskadede Martin Larsen. 

Mads Mensah startede flot, men blev især i 2. halvleg dækket godt op, og vi havde problemer med at score. Der manglede tempo i angrebsspillet, og kun når bolden havnede hos Håvard Tvedten på venstre fløj, var vi for alvor farlige. 

Ole Erevik kom på banen med et kvarter tilbage, og samtidig stækkede vi hjemmeholdets angreb ved at gå højt på Nickolei Jensen. Med to minutter tilbage kom vi på 26-23, men alligevel formåede Skive at score to gange fra højre fløj – det sidste mål 10 sekunder før tid. 

Der skal anderledes takter frem, når vi lørdag kl. 17.10 møder Skjern Håndbold i Skjern Bank Arena.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse