MicrosoftTeams-image (3)

Sejr på hængende hår i Skive – dårligt spil

Det gik som det plejer i Skive. Dårligt spil i begge ender af banen, sejr på et hængende hår og stærkt spil af Ole Erevik i slutfasen. 

To point på kontoen efter en sejr på 26-25 efter 14-14 ved pausen. Og en kamp, der skal glemmes hurtigst muligt. Langt fra det niveau, vi har præsteret i de seneste kampe, og vi må håbe, at det går lang tid, før det sker igen.

Forsvaret kom aldrig til at fungere, fordi fire-blokken ikke hang sammen på midten, og det betød bl.a., at Niclas Barud fik sin tredje udvisning allerede efter et kvarter i 2. halvleg.  

Skive fH skal have stor ros for flot fight i samtlige 60 minutter, og især i 1. halvleg. Flot spil af Nickolei Jensen, der voldte vort forsvar store problemer. Skive var uden målmand Henrik Jepsen og Stefan Nielsen, mens vi fortsat er uden Marcus Mørk og langtidsskadede Martin Larsen. 

Mads Mensah startede flot, men blev især i 2. halvleg dækket godt op, og vi havde problemer med at score. Der manglede tempo i angrebsspillet, og kun når bolden havnede hos Håvard Tvedten på venstre fløj, var vi for alvor farlige. 

Ole Erevik kom på banen med et kvarter tilbage, og samtidig stækkede vi hjemmeholdets angreb ved at gå højt på Nickolei Jensen. Med to minutter tilbage kom vi på 26-23, men alligevel formåede Skive at score to gange fra højre fløj – det sidste mål 10 sekunder før tid. 

Der skal anderledes takter frem, når vi lørdag kl. 17.10 møder Skjern Håndbold i Skjern Bank Arena.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse