pokaler_header_new

Sejr på hængende hår i Skive – dårligt spil

Det gik som det plejer i Skive. Dårligt spil i begge ender af banen, sejr på et hængende hår og stærkt spil af Ole Erevik i slutfasen. 

To point på kontoen efter en sejr på 26-25 efter 14-14 ved pausen. Og en kamp, der skal glemmes hurtigst muligt. Langt fra det niveau, vi har præsteret i de seneste kampe, og vi må håbe, at det går lang tid, før det sker igen.

Forsvaret kom aldrig til at fungere, fordi fire-blokken ikke hang sammen på midten, og det betød bl.a., at Niclas Barud fik sin tredje udvisning allerede efter et kvarter i 2. halvleg.  

Skive fH skal have stor ros for flot fight i samtlige 60 minutter, og især i 1. halvleg. Flot spil af Nickolei Jensen, der voldte vort forsvar store problemer. Skive var uden målmand Henrik Jepsen og Stefan Nielsen, mens vi fortsat er uden Marcus Mørk og langtidsskadede Martin Larsen. 

Mads Mensah startede flot, men blev især i 2. halvleg dækket godt op, og vi havde problemer med at score. Der manglede tempo i angrebsspillet, og kun når bolden havnede hos Håvard Tvedten på venstre fløj, var vi for alvor farlige. 

Ole Erevik kom på banen med et kvarter tilbage, og samtidig stækkede vi hjemmeholdets angreb ved at gå højt på Nickolei Jensen. Med to minutter tilbage kom vi på 26-23, men alligevel formåede Skive at score to gange fra højre fløj – det sidste mål 10 sekunder før tid. 

Der skal anderledes takter frem, når vi lørdag kl. 17.10 møder Skjern Håndbold i Skjern Bank Arena.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...