pokaler_header_new

Sejr påkrævet i aften hjemme mod Skanderborg

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har tropperne klar til kamp kl. 19.30 i aften mod Skanderborg Håndbold – hjemme i Gigantium, hvor vi igen forventer omkring 3.000 tilskuere.

– Skanderborg spiller hurtigt og teknisk godt håndbold og kommer med troen på sejr efter et par gode kampe. Vi har stor respekt for dem, men vi skal sikre os de to point for at holde trit med de øvrige tophold i rækken.

– Vi holdt et højt niveau mod Naturhouse La Rioja i søndags, og vi skal op på det samme niveau både defensivt og offensivt, siger Nikolaj Jacobsen, der igen i aften må se bort fra Marcus Mørk, Johan Jakobsson, Stig Bugge og Tobias Aren.

Cheftræneren havde i går Mads Mensah Larsen med til træning for første gang i denne uge, efter at han havde deltaget i landsholdets træningslejr i Sønderborg fra mandag til onsdag.

– Mads er klar i aften, ligesom han plejer at være, selv om han har et hårdt program, og vi trækker store veksler på ham i denne tid, siger NIkolaj Jacobsen.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...