MicrosoftTeams-image (3)

Sejr påkrævet i aften hjemme mod Skanderborg

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har tropperne klar til kamp kl. 19.30 i aften mod Skanderborg Håndbold – hjemme i Gigantium, hvor vi igen forventer omkring 3.000 tilskuere.

– Skanderborg spiller hurtigt og teknisk godt håndbold og kommer med troen på sejr efter et par gode kampe. Vi har stor respekt for dem, men vi skal sikre os de to point for at holde trit med de øvrige tophold i rækken.

– Vi holdt et højt niveau mod Naturhouse La Rioja i søndags, og vi skal op på det samme niveau både defensivt og offensivt, siger Nikolaj Jacobsen, der igen i aften må se bort fra Marcus Mørk, Johan Jakobsson, Stig Bugge og Tobias Aren.

Cheftræneren havde i går Mads Mensah Larsen med til træning for første gang i denne uge, efter at han havde deltaget i landsholdets træningslejr i Sønderborg fra mandag til onsdag.

– Mads er klar i aften, ligesom han plejer at være, selv om han har et hårdt program, og vi trækker store veksler på ham i denne tid, siger NIkolaj Jacobsen.

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse