MicrosoftTeams-image (3)

Sejren sikret på de sidste 12 minutter i dårlig kamp

Det var langt fra godt, men godkendt med to point i en vanskelig udekamp i Esbjerg. Sejren blev på 29-25 efter føring på 12-11 ved pausen. Syvende sejr i træk. Dejligt – trods en dårlig kamp

Vi manglede udstråling, tempo i spillet, i løbet uden bold, så vi gav hjemmeholdet mulighed for at præge størstedelen af kampen. Fra 3-3 var hjemmeholdet foran indtil 10-10. René Antonsen spillede i midterforsvar i 1. halvleg og viste gode takter, ligesom Ole Erevik havde styr på ligaens topscorer Jeppe Riber fra venstre fløj.

Defensivt var der derfor ikke så meget at udsætte, men der manglede det fornødne i angrebet, hvor vi var uden Håvard Tvedten, der kun var i stand til at skyde straffekast. Mads Mensah Larsen ramte heller ikke dagen som playmaker og var langt fra det niveau, han viste på landsholdet sidste weekend.

Tobias Aren og Niclas Barud var bedst i angrebet i de første 30 minutter.  Starten på 2. halvleg tegnede heller ikke for lovende. Vi hang i bremsen og kom bagud 18-15 efter 10 minutter. Så gik vi mere offensivt frem i forsvaret, og det gav en række fejl af hjemmeholdet – fejl, som vi straffede vi komme hurtigere frem ad banen i et tempo, som vi havde savnet indtil da.

Vi kom på 18-18, selv om Håvard Tvedten kort forinden havde misbrugt det eneste kast ud af seks fra pletten. Efter 20-20 bragte Tobias Aren os foran 21-10 efter 19 minutter, og det var startskuddet til kampens afgørelse. Her viste Kristian Kjelling sin farlighed og scorede en række vigtige mål.

Mens vi var uden Bagersted, Martin Larsen og Tvedten måtte hjemmeholdet undvære den normale første keeper, Kasper Larsen, men var ellers ved fuld styrke.

To vigtige point og syvende sejr i træk. Dejligt – og så videre til næste kamp, næste lørdag på udebane i Horsens mod Skanderborg Håndbold.

REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...

Håndbold i verdensklasse