MicrosoftTeams-image (3)

Serbisk playmaker gør Aalborg-truppen komplet

Aalborg Håndbold har indgået en et-årig aftale med den 25-årige serbiske playmaker Luka Mitrovic, og dermed er truppen komplet til den kommende sæson.

– Luka er en spændende playmaker med et godt blik for spillet, hurtig og med et godt skud. Han har været på besøg i klubben, og vi har fået et godt indtryk af ham, ligesom han kommer med erfaring fra både landshold og europæiske kampe, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Luka Mitrovic er kommet til Aalborg direkte fra det serbiske landsholds forberedelser til OL, hvor han har været en del af truppen, og han er noteret for 10 A-landskampe for Serbien og en række kampe på diverse ungdomslandshold. Han har de seneste fire sæsoner spillet for klubben RK Metaloplastika, heraf tre sæsoner med deltagelse i Europa Cuppen. Han er 1,92 meter høj og vejer 90 kilo.

– Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og være med til at vinde titler med klubben. Desuden ønsker jeg at udvikle mig som spiller ved at træne og spille med bedre spillere, så jeg kan få en fast plads på det serbiske landshold, siger Luka Mitrovic.

De seks spillere i Aalborg Håndbolds bag-kæde er herefter Kristian Kjelling, Morten Slundt, Johan Jakobsson, Tobias Aren, Martin Larsen og Luka Mitrovic.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse