MicrosoftTeams-image (3)

Sikker sejr i intens test-kamp mod Viborg HK

For første gang i sæsonens mange test-kampe var det til at se, at turneringspremieren nærmer sig. Der var masser af nærkampe og høj intensitet, da vi tørnede sammen med Viborg HK i sæsonens niende test-kamp. Vi vandt 28-21 efter føring på 15-13 ved paisen. Kampen blev spillet i Stensbo-Hallen i Suldrup og blev arrangeret af IK frem Suldrup, der er en af Aalborg Håndbolds mange samarbejdsklubber.

Aalborg Håndbold lagde godt ud med højt tempo og god bevægelse i angrebsspillet. Det blev 6-2, og resten af halvlegen var vi foran med to eller tre mål.

Efter pausen lukkede forsvaret og keeper Ole Erevik, der stod i samtlige 60 minutter, godt af, og det lykkedes kun Viborg at score otte mål på de sidste 30 minutter. Føringen blev sikkert udbygget, og det endte med en sejr på 28-21. Det var ottende sejr i de ni test-kampe.

Viborgs forholdsvis unge mandskab fortjener ros for deres fighter-indsats i samtlige 60 minutter, men til sidst rakte fysikken ikke mod Aalborg-holdet. Der blev heller ikke skiftet meget ud på vort hold – igen et bevis på, at de første vigtige kampe er tæt på.

De sidste to test-kampe er på torsdag 25. august kl. 19.30 i Gigantium Arena mod Bjerringbro-Silkeborg og dagen efter kl. 19.00 i Campus-Halle mod Flensburg Handewitt.

Målscorere for Aalborg Håndbold i sejre over Viborg HK:

Jonas Larholm 7, Kristian Kjelling 5, Håvard Tvedten 4, Jan Lennartsson 4, Jacob Bagersted 3, Johan Jakobsson 2, Rune Spliid 2 og Henrik Møllgaard 1.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse