pokal header web

Sikker sejr i intens test-kamp mod Viborg HK

For første gang i sæsonens mange test-kampe var det til at se, at turneringspremieren nærmer sig. Der var masser af nærkampe og høj intensitet, da vi tørnede sammen med Viborg HK i sæsonens niende test-kamp. Vi vandt 28-21 efter føring på 15-13 ved paisen. Kampen blev spillet i Stensbo-Hallen i Suldrup og blev arrangeret af IK frem Suldrup, der er en af Aalborg Håndbolds mange samarbejdsklubber.

Aalborg Håndbold lagde godt ud med højt tempo og god bevægelse i angrebsspillet. Det blev 6-2, og resten af halvlegen var vi foran med to eller tre mål.

Efter pausen lukkede forsvaret og keeper Ole Erevik, der stod i samtlige 60 minutter, godt af, og det lykkedes kun Viborg at score otte mål på de sidste 30 minutter. Føringen blev sikkert udbygget, og det endte med en sejr på 28-21. Det var ottende sejr i de ni test-kampe.

Viborgs forholdsvis unge mandskab fortjener ros for deres fighter-indsats i samtlige 60 minutter, men til sidst rakte fysikken ikke mod Aalborg-holdet. Der blev heller ikke skiftet meget ud på vort hold – igen et bevis på, at de første vigtige kampe er tæt på.

De sidste to test-kampe er på torsdag 25. august kl. 19.30 i Gigantium Arena mod Bjerringbro-Silkeborg og dagen efter kl. 19.00 i Campus-Halle mod Flensburg Handewitt.

Målscorere for Aalborg Håndbold i sejre over Viborg HK:

Jonas Larholm 7, Kristian Kjelling 5, Håvard Tvedten 4, Jan Lennartsson 4, Jacob Bagersted 3, Johan Jakobsson 2, Rune Spliid 2 og Henrik Møllgaard 1.

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse