MicrosoftTeams-image (3)

Skuffende nederlag på 29-25 efter dårlig 2. halvleg

Vi indkasserede et skuffende nederlag på 29-25 på udebane til Team Tvis Holstebro, der sikrede sig de to point i Gråkjær Arena og er fortsat ubesejret efter tre kampe. Vi førte 13-11 ved pausen, men kom igen dårligt i gang efter pausen, og som halvlegen skred frem, stod det klart, at hjemmeholdet fortjent ville snuppe de to point. 

Vi kom halv-skidt fra start på kampen, og hjemmeholdet var bedst i det første kvarter, men efterhånden fik vi gang i scoringen. Kjelling bombede løs, og det var med optimisme, vi gik ud til pausen, selv om vi specielt i begyndelsen af kampen lavede alt for mange tekniske fejl. 

Fra starten af 2. halvleg overlod vi initativet til Team Tvis Holstebro, der gik op i en meget offensiv forsvarsformation og stoppede vort angrebsspil, så spillerne forfaldt til det individuelle spil uden at holde tempo i spillet. Kun Mads Mensah Larsen viste vejen med gode aktioner og gav prøver på sit høje niveau. 

Det dårlige angrebsspil smittede af i forsvaret, der slet ikke hang sammen, og anført af brødrene Allan og Michael Damgaard og veteranen Søren Hansen gjorde hjemmeholdet, hvad der passede dem i angrebet. 

Vi havde i 2. halvleg mange minutter i overtal, men også det kikse, og vi tabte de fleste overtalsperioder.

Efter otte minutters spil af halvlegen kom Johan Sjöstrand i målet til sin debut, og selv om han holdt en redningsprocent på omkring 50, kunne han ikke forhindre hjemmeholdet i at score – som ofte i fri position, fordi forsvaret ikke hang sammen. 

Forude venter hårdt arbejde i træningslokalet og to vanskelige kampe, først på udebane i Brøndby mod KIF Kolding og onsdag 3. oktober på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkebrog. 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse