MicrosoftTeams-image (3)

Skuffende nederlag på 29-25 efter dårlig 2. halvleg

Vi indkasserede et skuffende nederlag på 29-25 på udebane til Team Tvis Holstebro, der sikrede sig de to point i Gråkjær Arena og er fortsat ubesejret efter tre kampe. Vi førte 13-11 ved pausen, men kom igen dårligt i gang efter pausen, og som halvlegen skred frem, stod det klart, at hjemmeholdet fortjent ville snuppe de to point. 

Vi kom halv-skidt fra start på kampen, og hjemmeholdet var bedst i det første kvarter, men efterhånden fik vi gang i scoringen. Kjelling bombede løs, og det var med optimisme, vi gik ud til pausen, selv om vi specielt i begyndelsen af kampen lavede alt for mange tekniske fejl. 

Fra starten af 2. halvleg overlod vi initativet til Team Tvis Holstebro, der gik op i en meget offensiv forsvarsformation og stoppede vort angrebsspil, så spillerne forfaldt til det individuelle spil uden at holde tempo i spillet. Kun Mads Mensah Larsen viste vejen med gode aktioner og gav prøver på sit høje niveau. 

Det dårlige angrebsspil smittede af i forsvaret, der slet ikke hang sammen, og anført af brødrene Allan og Michael Damgaard og veteranen Søren Hansen gjorde hjemmeholdet, hvad der passede dem i angrebet. 

Vi havde i 2. halvleg mange minutter i overtal, men også det kikse, og vi tabte de fleste overtalsperioder.

Efter otte minutters spil af halvlegen kom Johan Sjöstrand i målet til sin debut, og selv om han holdt en redningsprocent på omkring 50, kunne han ikke forhindre hjemmeholdet i at score – som ofte i fri position, fordi forsvaret ikke hang sammen. 

Forude venter hårdt arbejde i træningslokalet og to vanskelige kampe, først på udebane i Brøndby mod KIF Kolding og onsdag 3. oktober på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkebrog. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse