pokaler_header_new

Skuffende nederlag på hjemmebane.

Første håndboldkamp efter ombrydningen af turneringen 2013-2014 i første division betød desværre også et nederlag til vores U18 drenge. Selvom vi havde fordel af hjemmebane i Klarup Hallen, måtte vi forlade banen som taber mod Mors Thy 2.Selvom gæsterne fra Mors var første målscorer, startede vi kampen bedst. En hurtig udligning og nogle gode gennemspillede angreb betød, at vi fra 2-2 øgede til 4-2 og senere til 8-3.

Midt i halvlegen var vi foran med 10-4.

Herefter faldt koncentrationen i forsvaret. Alt for mange gange havde Mors spillerne for nemt ved at score, samtidig med at vores angrebsspil heller ikke hang sammen. Mange angreb bar præg af solo præstationer, og når så spillerne var i gennem til en mål chance, blev der ikke set op på målmanden.

I de sidste 15 minutter af første halvleg halede Mors stille og roligt ind på os.

Ved pausen var vi foran med 17-15.Fra starten af anden halvleg forsøgte vi med en 4 – 2 opdækning. Denne opdækning gav dog ikke den ønskede effekt.

Da der var spillet ca. fem minutter, var vi foran med 20-18.

I de næste ca 10 minutter fik vi ikke scoret. Vi havde ganske enkelt skudt Mors Thys målmand varm. Tre mål til gæsterne i samme periode betød, at Mors for anden gang i kampen kom foran. Stillingen var da 20-21.

Vores drenge kom dog igen, og med tre mål kom vi foran med 23-21.

I de næste fem minutter skiftedes de to hold til at score.

Da der var spillet ca. 21 minutter, var vi foran med 26-24.

Igen løb vi ind i en scoringskrise, der varede seks min. I denne periode scorede Mors fem mål, hvilket gav holdet en føring på 26-29.

Selvom vi i de sidste minutter satsede offensivt, kunne vi ikke forhindre Mors i at vinde.

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...