MicrosoftTeams-image (3)

Skuffende nederlag på hjemmebane.

Første håndboldkamp efter ombrydningen af turneringen 2013-2014 i første division betød desværre også et nederlag til vores U18 drenge. Selvom vi havde fordel af hjemmebane i Klarup Hallen, måtte vi forlade banen som taber mod Mors Thy 2.Selvom gæsterne fra Mors var første målscorer, startede vi kampen bedst. En hurtig udligning og nogle gode gennemspillede angreb betød, at vi fra 2-2 øgede til 4-2 og senere til 8-3.

Midt i halvlegen var vi foran med 10-4.

Herefter faldt koncentrationen i forsvaret. Alt for mange gange havde Mors spillerne for nemt ved at score, samtidig med at vores angrebsspil heller ikke hang sammen. Mange angreb bar præg af solo præstationer, og når så spillerne var i gennem til en mål chance, blev der ikke set op på målmanden.

I de sidste 15 minutter af første halvleg halede Mors stille og roligt ind på os.

Ved pausen var vi foran med 17-15.Fra starten af anden halvleg forsøgte vi med en 4 – 2 opdækning. Denne opdækning gav dog ikke den ønskede effekt.

Da der var spillet ca. fem minutter, var vi foran med 20-18.

I de næste ca 10 minutter fik vi ikke scoret. Vi havde ganske enkelt skudt Mors Thys målmand varm. Tre mål til gæsterne i samme periode betød, at Mors for anden gang i kampen kom foran. Stillingen var da 20-21.

Vores drenge kom dog igen, og med tre mål kom vi foran med 23-21.

I de næste fem minutter skiftedes de to hold til at score.

Da der var spillet ca. 21 minutter, var vi foran med 26-24.

Igen løb vi ind i en scoringskrise, der varede seks min. I denne periode scorede Mors fem mål, hvilket gav holdet en føring på 26-29.

Selvom vi i de sidste minutter satsede offensivt, kunne vi ikke forhindre Mors i at vinde.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...