MicrosoftTeams-image (3)

Skuffende nederlag på hjemmebane.

Første håndboldkamp efter ombrydningen af turneringen 2013-2014 i første division betød desværre også et nederlag til vores U18 drenge. Selvom vi havde fordel af hjemmebane i Klarup Hallen, måtte vi forlade banen som taber mod Mors Thy 2.Selvom gæsterne fra Mors var første målscorer, startede vi kampen bedst. En hurtig udligning og nogle gode gennemspillede angreb betød, at vi fra 2-2 øgede til 4-2 og senere til 8-3.

Midt i halvlegen var vi foran med 10-4.

Herefter faldt koncentrationen i forsvaret. Alt for mange gange havde Mors spillerne for nemt ved at score, samtidig med at vores angrebsspil heller ikke hang sammen. Mange angreb bar præg af solo præstationer, og når så spillerne var i gennem til en mål chance, blev der ikke set op på målmanden.

I de sidste 15 minutter af første halvleg halede Mors stille og roligt ind på os.

Ved pausen var vi foran med 17-15.Fra starten af anden halvleg forsøgte vi med en 4 – 2 opdækning. Denne opdækning gav dog ikke den ønskede effekt.

Da der var spillet ca. fem minutter, var vi foran med 20-18.

I de næste ca 10 minutter fik vi ikke scoret. Vi havde ganske enkelt skudt Mors Thys målmand varm. Tre mål til gæsterne i samme periode betød, at Mors for anden gang i kampen kom foran. Stillingen var da 20-21.

Vores drenge kom dog igen, og med tre mål kom vi foran med 23-21.

I de næste fem minutter skiftedes de to hold til at score.

Da der var spillet ca. 21 minutter, var vi foran med 26-24.

Igen løb vi ind i en scoringskrise, der varede seks min. I denne periode scorede Mors fem mål, hvilket gav holdet en føring på 26-29.

Selvom vi i de sidste minutter satsede offensivt, kunne vi ikke forhindre Mors i at vinde.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse