MicrosoftTeams-image (3)

Skuffende nederlag på hjemmebane.

Første håndboldkamp efter ombrydningen af turneringen 2013-2014 i første division betød desværre også et nederlag til vores U18 drenge. Selvom vi havde fordel af hjemmebane i Klarup Hallen, måtte vi forlade banen som taber mod Mors Thy 2.Selvom gæsterne fra Mors var første målscorer, startede vi kampen bedst. En hurtig udligning og nogle gode gennemspillede angreb betød, at vi fra 2-2 øgede til 4-2 og senere til 8-3.

Midt i halvlegen var vi foran med 10-4.

Herefter faldt koncentrationen i forsvaret. Alt for mange gange havde Mors spillerne for nemt ved at score, samtidig med at vores angrebsspil heller ikke hang sammen. Mange angreb bar præg af solo præstationer, og når så spillerne var i gennem til en mål chance, blev der ikke set op på målmanden.

I de sidste 15 minutter af første halvleg halede Mors stille og roligt ind på os.

Ved pausen var vi foran med 17-15.Fra starten af anden halvleg forsøgte vi med en 4 – 2 opdækning. Denne opdækning gav dog ikke den ønskede effekt.

Da der var spillet ca. fem minutter, var vi foran med 20-18.

I de næste ca 10 minutter fik vi ikke scoret. Vi havde ganske enkelt skudt Mors Thys målmand varm. Tre mål til gæsterne i samme periode betød, at Mors for anden gang i kampen kom foran. Stillingen var da 20-21.

Vores drenge kom dog igen, og med tre mål kom vi foran med 23-21.

I de næste fem minutter skiftedes de to hold til at score.

Da der var spillet ca. 21 minutter, var vi foran med 26-24.

Igen løb vi ind i en scoringskrise, der varede seks min. I denne periode scorede Mors fem mål, hvilket gav holdet en føring på 26-29.

Selvom vi i de sidste minutter satsede offensivt, kunne vi ikke forhindre Mors i at vinde.

Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Patrick Wiecmach (4) Aalborg Håndbold

Wiesmach: Vi ved de kommer med alt de ejer og har

Lørdag eftermiddag går turen til Lemvig-Thyborøn, hvor hjemmeholdet er værter i 14. spillerunde i Herreligaen. Patrick Wiesmach ser her frem mod opgøret. Efter onsdagens thriller mod THW Kiel i Machineseeker...

Håndbold i verdensklasse