MicrosoftTeams-image (3)

Sølv til U 16 drenge i finalen i Elite Cup

Hammel Hallen lagde gulv til, da finalen for U 16 holdi Jysk Elite Cup blev spillet . Vi mødte Ribe-Esbjerg, der spiller i 1. division lige som os, og vi tabte 34-29 til det bedste hold på dagen efter 17-15 ved pausen.

De to hold gav hinanden en jævnbyrdig og seværdig kamp. De to hold skiftedes til at føre i de første 20 minutter, men fra 11-11 scorede Ribe-Esbjerg tre gange, uden at vi kunne svare igen, og dermed grundlagde til pauseføringen på 17-15.

Vi kom dårligt i gang i 2. halvleg. Ribe-Esbjerg havde forholdsvis let ved at score, samtidig med at vort angrebsspil blev lidt krampagtigt. Efter fem minutter var vi bagud 22-16 og senere 29-19.

Vi fightede imidlertid godt videre og reducerede til 30-25 og 31-27, men ættere kom vi ikke og måtte derfor tage til takke med sølvmedaljerne.

Vores målscorere: Patrick Pheiffer 8, Christian Jensen 5, Daniel Christensen 4, Casper Holmen 3, Rasmus Bering 3, Thor Madsen 2, Martin Rubæk 2, Magnus Saugstrup 1 og Thomas Mosbjerg 1.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse