MicrosoftTeams-image (3)

Søndag gælder det kamp på svær udebane

Mange hold har i denne sæson måttet sande, at det er vanskeligt at spille i trange omgivelser i Morten Børup Hallen i Skanderborg. Hjemmeholdet fører sig scenevant frem, mens modstanderne lige skal vænne sig til det – og her har cheftræner Jesper Holm og co. hentet så mange point i denne sæson, at holdet er placeret i "lun" afstand af den direkte nedrykning.

Vi vandt opgøret i november i Gigantium mod Skanderborg Håndbold med 31-19 på en dag, hvor de hurtige og teknisk dygtige Skanderborg-spillere ikke selv troede på deres chance for point.

De gør de søndag kl. 18.00, og derfor skal vi spille op til vort allerbedste for at få sejren i hus.

– Skanderborg har taget rigtig mange point i den lille hal i denne sæson og overrasket mange hold. Jeg har aldrig selv spillet der tidligere, så det bliver spændende, siger keeper Ole Erevik.

Du kan se hele interviewet med Ole Erevik på facebook – www.facebook.com/aalborghaandbold.

Skanderborg har et ungt mandskab, der spiller teknisk godt og hurtigt. På stregen og i forsvaret går Kasper Povlsgaard forrest som kriger sammen med Benjamin Jacobsen, og i angrebet skal der holdes øje med spillere som Morten Kirk Olesen, Rasmus Kaagaard og Peter Balling. Holdet er uden den normale playmaker Matias Helt Jepsen, der er skadet.

Flere af vores spillere trækkes med små-skader i denne tid, hvor der er kampe både i weekenden og i midtugen, men som udgangspuntk forventes alle klar til at spille.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse