MicrosoftTeams-image (3)

Søndag gælder det kamp på svær udebane

Mange hold har i denne sæson måttet sande, at det er vanskeligt at spille i trange omgivelser i Morten Børup Hallen i Skanderborg. Hjemmeholdet fører sig scenevant frem, mens modstanderne lige skal vænne sig til det – og her har cheftræner Jesper Holm og co. hentet så mange point i denne sæson, at holdet er placeret i "lun" afstand af den direkte nedrykning.

Vi vandt opgøret i november i Gigantium mod Skanderborg Håndbold med 31-19 på en dag, hvor de hurtige og teknisk dygtige Skanderborg-spillere ikke selv troede på deres chance for point.

De gør de søndag kl. 18.00, og derfor skal vi spille op til vort allerbedste for at få sejren i hus.

– Skanderborg har taget rigtig mange point i den lille hal i denne sæson og overrasket mange hold. Jeg har aldrig selv spillet der tidligere, så det bliver spændende, siger keeper Ole Erevik.

Du kan se hele interviewet med Ole Erevik på facebook – www.facebook.com/aalborghaandbold.

Skanderborg har et ungt mandskab, der spiller teknisk godt og hurtigt. På stregen og i forsvaret går Kasper Povlsgaard forrest som kriger sammen med Benjamin Jacobsen, og i angrebet skal der holdes øje med spillere som Morten Kirk Olesen, Rasmus Kaagaard og Peter Balling. Holdet er uden den normale playmaker Matias Helt Jepsen, der er skadet.

Flere af vores spillere trækkes med små-skader i denne tid, hvor der er kampe både i weekenden og i midtugen, men som udgangspuntk forventes alle klar til at spille.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse