MicrosoftTeams-image (3)

Solid arbejdsindsats bag overbevisende sejr i Viborg

Vi gjorde det igen.  Tredje sejr på stribe – og igen en fantastisk indsats i forsvaret og stærkt målmandsspil af Ole Erevik, så Viborg blev holdt nede på syv mål i de første 30 minutter og 19 mål i alt.

Sejren betyder, at vi er alene i spidsen af vores pulje i slutspillet med seks points, mens Bjerringbro-Silkeborg efter sejren over Kolding har fem point. KIF Kolding har to point på tredjepladsen – det samme som Viborg på fjerdepladsen.

Lørdag gælder det Kolding i Gigantium. Ny gyser-kampo i dynamitpuljen.

Viborg fulgte med til 3-3 i en utrolig målfattig indledning på kampen, hvor de to keepere lukkede helt af. Fra 5-4 til os efter et kvarters spil, så afgjorde vi kampen i de følgende minutter, hvor Viborg ikke scorede i 13 minutter. Så førte vi 13-6 – og havde afgjort kampen.

Tre minutter før pausen opstod kampens dramatiske højdepunkt, da Jonas Larholm fik det røde kort i en situation i angrebet, hvor han blev holdt fast. Det kan betyde, at Larholm får karantæne og misser kampen mod Kolding på lørdag.

Håvard Tvedten og Jacob Bagersted førte an i løjerne i 1. halvleg, og vi må sige, at de stregspillere, Ulrik Wilbek skal bruge i de kommende landskampe skal have et meget højt niveau i begge ender af banen, hvis de skal være bedre end Bagersted.

I 2. halvleg udbyggede vi føringen i en tam affære, og vi havde føringer på 12 mål flere gange. I de sidste 10 minutter skiftede Robert Hedin flittigt ud. Simon Hald, Rune Spliid og Rasmus Bech kom på banen og gjorde det fint.

Du kan endnu nå at bestille billet til kampen mod Kolding i Gigantium på lørdag. Gå ind her på hjemmesiden – den kamp må du ikke gå glip af.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse