pokaler_header_new

Solid arbejdsindsats bag overbevisende sejr i Viborg

Vi gjorde det igen.  Tredje sejr på stribe – og igen en fantastisk indsats i forsvaret og stærkt målmandsspil af Ole Erevik, så Viborg blev holdt nede på syv mål i de første 30 minutter og 19 mål i alt.

Sejren betyder, at vi er alene i spidsen af vores pulje i slutspillet med seks points, mens Bjerringbro-Silkeborg efter sejren over Kolding har fem point. KIF Kolding har to point på tredjepladsen – det samme som Viborg på fjerdepladsen.

Lørdag gælder det Kolding i Gigantium. Ny gyser-kampo i dynamitpuljen.

Viborg fulgte med til 3-3 i en utrolig målfattig indledning på kampen, hvor de to keepere lukkede helt af. Fra 5-4 til os efter et kvarters spil, så afgjorde vi kampen i de følgende minutter, hvor Viborg ikke scorede i 13 minutter. Så førte vi 13-6 – og havde afgjort kampen.

Tre minutter før pausen opstod kampens dramatiske højdepunkt, da Jonas Larholm fik det røde kort i en situation i angrebet, hvor han blev holdt fast. Det kan betyde, at Larholm får karantæne og misser kampen mod Kolding på lørdag.

Håvard Tvedten og Jacob Bagersted førte an i løjerne i 1. halvleg, og vi må sige, at de stregspillere, Ulrik Wilbek skal bruge i de kommende landskampe skal have et meget højt niveau i begge ender af banen, hvis de skal være bedre end Bagersted.

I 2. halvleg udbyggede vi føringen i en tam affære, og vi havde føringer på 12 mål flere gange. I de sidste 10 minutter skiftede Robert Hedin flittigt ud. Simon Hald, Rune Spliid og Rasmus Bech kom på banen og gjorde det fint.

Du kan endnu nå at bestille billet til kampen mod Kolding i Gigantium på lørdag. Gå ind her på hjemmesiden – den kamp må du ikke gå glip af.

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...