MicrosoftTeams-image (3)

Solid arbejdsindsats bag overbevisende sejr i Viborg

Vi gjorde det igen.  Tredje sejr på stribe – og igen en fantastisk indsats i forsvaret og stærkt målmandsspil af Ole Erevik, så Viborg blev holdt nede på syv mål i de første 30 minutter og 19 mål i alt.

Sejren betyder, at vi er alene i spidsen af vores pulje i slutspillet med seks points, mens Bjerringbro-Silkeborg efter sejren over Kolding har fem point. KIF Kolding har to point på tredjepladsen – det samme som Viborg på fjerdepladsen.

Lørdag gælder det Kolding i Gigantium. Ny gyser-kampo i dynamitpuljen.

Viborg fulgte med til 3-3 i en utrolig målfattig indledning på kampen, hvor de to keepere lukkede helt af. Fra 5-4 til os efter et kvarters spil, så afgjorde vi kampen i de følgende minutter, hvor Viborg ikke scorede i 13 minutter. Så førte vi 13-6 – og havde afgjort kampen.

Tre minutter før pausen opstod kampens dramatiske højdepunkt, da Jonas Larholm fik det røde kort i en situation i angrebet, hvor han blev holdt fast. Det kan betyde, at Larholm får karantæne og misser kampen mod Kolding på lørdag.

Håvard Tvedten og Jacob Bagersted førte an i løjerne i 1. halvleg, og vi må sige, at de stregspillere, Ulrik Wilbek skal bruge i de kommende landskampe skal have et meget højt niveau i begge ender af banen, hvis de skal være bedre end Bagersted.

I 2. halvleg udbyggede vi føringen i en tam affære, og vi havde føringer på 12 mål flere gange. I de sidste 10 minutter skiftede Robert Hedin flittigt ud. Simon Hald, Rune Spliid og Rasmus Bech kom på banen og gjorde det fint.

Du kan endnu nå at bestille billet til kampen mod Kolding i Gigantium på lørdag. Gå ind her på hjemmesiden – den kamp må du ikke gå glip af.

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse