pokaler_header_new

Solid sejr på 39-30 over Haslum i første træningskamp

Det var første træningskamp af mange, men alligevel var der flere positive takter, da Aalborg Håndbold besejrede de norske mestre fra Haslum med 39-30 i Nørresundby Idrætscenter. Aalborg Håndbold førte 21-19 ved pausen.

Det var en målrig og underholdende affære, og spillet bar i perioder præg af det tidlige tidspunkt på sæsonen og mange udskiftninger på begge hold. Hos Aalborg Håndbold var der spilletid til alle 12 markspillere, der også alle kom på scoringstavlen, mens Ole Erevik vogtede målet i hele kampen.

Aalborg Håndbold var i teten hele kampen, men trak for alvor først fra i de sidste 10 minutter. Haslums hold er centreret om Erlend Mamelund og Einar Sand Koren. De to landsholdsspillere scorede henholdsvis 12 og otte mål.

Aalborg Håndbolds målscorere var:

Håvard Tvedten 7 (3), Jacob Bagersted 6, Rasmus Carlsen 6, Henrik Møllgaard 4, Jonas Larholm 4, Kristian Kjelling 3, Jan Lennartsson 3, René Antonsen 2, Johan Jakobsson 1, Jacob Hessellund 1, Martin Larsen 1 og Chr. Lykke 1.

Aalborg Håndbold spiller næste træningskamp allerede på torsdag – i Aalestrup-Hallen mod nyoprykkede Skive Fh. Kampen er et led i FTZ-Cup – de såkaldte KFUM-mesterskaber.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...