MicrosoftTeams-image (3)

Spillernes billeder indbragte 55.000 kr. på auktion

I samarbejde med Aalborg-kunstneren Lars Bonde og reklamebureauet Det nye sort i Aalborg har 10 af Aalborg Håndbolds spillere været med til at skabe 10 billeder, som i aftes blev bortauktioneret ved arrangementet for ca. 400 samarbejdspartnere før kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Anført af en veloplagt auktinarius, Kent Wolfsen, Glaerie Wolfsen i Aalborg, var de 10 billeder under hammeren, og de blev solgt for i alt 55.000 kr.

Vi havde i Aalborg Håndbold på forhånd besluttet af donere halvdelen af indtægterne til børneafdelingen på Aalborg Sygehus, der dermed får 27.500 kr., som overrækkes på et senere tidspunkt. Den anden halvdel af beløbet skal bruges til talentudvikling i Aalborg Håndbold.

Hver enkelt spiller satte sin personlige signatur på billederne ved et arrangement i Friis i Aalborg lørdag 3. december, og desuden har Eccoprint været en del af projektet.

– Vi takker de mange, der har været med i projektet. Det har været spændende, og der er skabt flotte billeder, ligesom det er en glæde for os at bidrage med 27.500 kr. til børneafdelingen på sygehuset, siger direktør Jan Larsen.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse