MicrosoftTeams-image (3)

Spillernes billeder indbragte 55.000 kr. på auktion

I samarbejde med Aalborg-kunstneren Lars Bonde og reklamebureauet Det nye sort i Aalborg har 10 af Aalborg Håndbolds spillere været med til at skabe 10 billeder, som i aftes blev bortauktioneret ved arrangementet for ca. 400 samarbejdspartnere før kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Anført af en veloplagt auktinarius, Kent Wolfsen, Glaerie Wolfsen i Aalborg, var de 10 billeder under hammeren, og de blev solgt for i alt 55.000 kr.

Vi havde i Aalborg Håndbold på forhånd besluttet af donere halvdelen af indtægterne til børneafdelingen på Aalborg Sygehus, der dermed får 27.500 kr., som overrækkes på et senere tidspunkt. Den anden halvdel af beløbet skal bruges til talentudvikling i Aalborg Håndbold.

Hver enkelt spiller satte sin personlige signatur på billederne ved et arrangement i Friis i Aalborg lørdag 3. december, og desuden har Eccoprint været en del af projektet.

– Vi takker de mange, der har været med i projektet. Det har været spændende, og der er skabt flotte billeder, ligesom det er en glæde for os at bidrage med 27.500 kr. til børneafdelingen på sygehuset, siger direktør Jan Larsen.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse