pokaler_header_new

Spillernes billeder indbragte 55.000 kr. på auktion

I samarbejde med Aalborg-kunstneren Lars Bonde og reklamebureauet Det nye sort i Aalborg har 10 af Aalborg Håndbolds spillere været med til at skabe 10 billeder, som i aftes blev bortauktioneret ved arrangementet for ca. 400 samarbejdspartnere før kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Anført af en veloplagt auktinarius, Kent Wolfsen, Glaerie Wolfsen i Aalborg, var de 10 billeder under hammeren, og de blev solgt for i alt 55.000 kr.

Vi havde i Aalborg Håndbold på forhånd besluttet af donere halvdelen af indtægterne til børneafdelingen på Aalborg Sygehus, der dermed får 27.500 kr., som overrækkes på et senere tidspunkt. Den anden halvdel af beløbet skal bruges til talentudvikling i Aalborg Håndbold.

Hver enkelt spiller satte sin personlige signatur på billederne ved et arrangement i Friis i Aalborg lørdag 3. december, og desuden har Eccoprint været en del af projektet.

– Vi takker de mange, der har været med i projektet. Det har været spændende, og der er skabt flotte billeder, ligesom det er en glæde for os at bidrage med 27.500 kr. til børneafdelingen på sygehuset, siger direktør Jan Larsen.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...