pokaler_header_new

Stig Bugge ser frem til en ny sæson uden skader

I store dele af sæsonen har pladserne bag udskiftningsbænken været flittigt brugt af vores skadede spillere. En af dem har været højre fløjen Stig Bugge, 21 år.

Han spillede 22 ud af 52 kampe i sæsonen. Først blev han ramt af to fod-skader, og mod slutningen af sæsonen holdt en brækket håndrodsknogle ham ude af spillet.

– Stig Bugges håndrodsknogle er nu vokset fint sammen, og han er klar til at træne med, når truppen indleder træningen mandag 21. juli, siger fysioterapeut Mads Rytter, Arkadens Fysioterapi.

– Jeg glæder mig til at starte på en frisk, siger Stig Bugge. Det har været tre irriterende skader, som har gjort det til en rigtig træls sæson for mit vedkommende. Når man kommer til en ny klub, brænder man efter at vise sit værd. Det har været svært med først to fod-skader og dernæst en brækket hånd. Bedst som jeg troede, at nu var jeg ved at finde tilbage i rytmen efter de første skader, røg jeg ud igen, og jeg krydser alt, hvad der krydses kan for, at jeg undgår skader næste sæson. Nu må min skadeskvote være brugt op.

 

MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...