pokal header web

STOR fødselsdagsfest fredag 13. december!

I forbindelse med ligakampen mod Århus Håndbold fredag 13. december kl. 19.30 inviterer vi til KÆMPE fødselsdagsfest, hvor vi fejrer klubbens 9 års fødselsdag.

Den 01.01.2011 blev Aalborg Håndbold stiftet, og vi nærmer os derfor klubbens 9 års eksistens. Det har vi valgt at markere med et gigantisk brag af en fest fredag aften 13. december, når Århus Håndbold gæster Jutlander Bank Arena.

Og der er i den grad lagt i kakkelovnen til en KÆMPE fejring.

ALLE billetter vil blive solgt til blot 9 kr., og det gælder derfor om at sidde klar, når vi på tirsdag 29. oktober kl. 12.00 åbner for billetsalget på denne side.

Inden kampen vil der være mulighed for at varme op til kampen i Carlsberg Caféen, og vi er her klar med et forrygende tilbud på en fødselsdagsmenu. For blot 99 kr. får du en lækker tre-retters menu OG en unik Aalborg Håndbold fantrøje. Dette kan ligeledes bestilles fra på tirsdag. 

Fødselsdagsmenuen består af:

 

  • Hønsesalat med svampe og asparges
  • Waldorfsalat a la Victors
  • Gammeldags oksesteg med skysauce og persillekartofler
  • Fødselsdagskage

Matchpartner til denne kamp er Suncharter, og de vil i dagens anledning have en helt særlig konkurrence på højkant, hvor der er mulighed for at vinde et gavekort på 3.000 kroner.

I merchandiseboden vil der denne dag også være helt specielle tilbud.

Foruden alt dette vil der være masser af fødselsdagsstemning over hele linjen, og vi glæder os usandsynligt meget til at fejre vores fødselsdag med op mod 5.000 håndboldglade gæster.


 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse