MicrosoftTeams-image (3)

Stor styrke hos sidste sæsons sølv-vindere

Efter en landskamp-uge og denne uge som almindelig træningsuge er Robert Hedins tropper klar til kamp igen lørdag i Jyske Bank Boxen i Herning. Der er god selvtillid i bagagen efter den historiske sejr ude over AG København, men vi ved, at succesen varer kun til den næste kamp.

Cheftræner Carsten Albrektsen råder over en stærk trup, og holdet har samtidig med deltagelse i Champions League opnået 13 point mod vores syv point. Holdet måtte dog overraskende forlade pokalturneringen i kvartfinalen med nederlag på hjemmebane til Nordsjælland.

Vi har fortsat tvivl om højre backen Johan Jakobssons deltagelse i kampen på grund af den lysken-skade, der sendte ham ud på bænken i begyndelse af 2. halvleg i kampen mod AG København.

Hos BSV er der gensyn med målmand Jannick Green, der er makker med Niklas Landin. Ellers tæller holdet spillere som brødrene Mads Nielsen og Nikolaj Ø. Nielsen, Rasmus Lauge, Robert Arrhenius, Dennis Kirkegaard, Espen Lie Hansen, Kasper Nielsen, Simon Kristiansen, Fredrik Petersen, Audray Tuzolana, Miha Zvizej og Jesper Ahle.  Eneste skadede spiller i truppen er Mathias Madsen.

Sidste sæson blev det til to sikre sejre til os – men i pre-season matchen i Gigantium i august mellem de to hold sejrede BSV efter et jævnbyrdigt opgør.

Kampen spilles kl. 14.15, men dørene i Jyske Bank Boxen åbner allerede kl. 12.30, hvor boder m.v. åbner, og kl. 13.45 er der mini-koncert med grand prix-sangeren Brinck, der også giver et nummer inden den efterfølgende kamp mellem Skjern Håndbold og KIF Kolding.

Så kom i god tid til den store håndbold-eftermiddag i Herning – og få hele oplevelsen med – fest, musik, stemning og to kampe med håndbold i topklasse.

Er du ikke selv til stede i Herning, kan de to kampe ses på TV 2.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse