MicrosoftTeams-image (3)

Svær udekamp onsdag i Viborg, der hungrer efter point

– Viborg er ved at være i point-nød i bunden, og derfor er vi forberedte på, at de er meget opsatte og motiverede, når de går på banen mod os onsdag aften.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er forberedt på en ny udfordring, når vi onsdag kl. 19.30 tørner sammen med Viborg HK i Viborg Stadionhal. Viborg er med sine tre point placeret i bunden, mens vi er på femtepladsen med otte point – begge hold for syv kampe.

– Vi skal fortsætte den positive stime, vi er inde i. Der skal fuld koncentration på i 60 minutter for at vinde i Viborg, og vi skal have tempo i spillet for at matche deres offensive forsvarsformationer, siger Nikolaj Jacobsen.

Viborg HK har skaffet de tre point ved at spille uafgjort i Nordsjælland i den første kamp og sejr over TMS Ringsted på hjemmebane. Holdet har tabt til Mors-Thy Håndbold, Skanderborg Håndbold, Skjern Håndbold, KIF Kolding og SønderjyskE.

Viborg HK, der træner af islændingen Oskar Bjarni Oskarsson, har flere nye spillere i truppen, blandt andre en "gammel" kending, Heino Holm Knudsen, der er topscorer og farligste skytte, og unge Rasmus Carlsen. Desuden tæller holdet spillere som Rasmus Overby, Elijan Dzankovic, Stefan Nielsen, Kasper Kvist, Peter Krogh,  Jeppe Viinberg, Orri Gislason og målmændene Milan Kosanovic og Linus Persson.

Viborg har Rene Bach Madsen skadet, ligesom vi for første gang i denne sæson skal spille uden  Jacob Bagersted og Martin Larsen, der begge blev skadet i fredagens kamp mod Nordsjælland.

Martin Larsen scannes i dag tirsdag for at få den endelige dom, som med stor sandsynlighed er et ødelagt korsbånd i knæet, mens Jacob Bagersted er ude i otte-ti uger med en ledbåndsskade i knæet.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse