MicrosoftTeams-image (3)

Svær udekamp onsdag i Viborg, der hungrer efter point

– Viborg er ved at være i point-nød i bunden, og derfor er vi forberedte på, at de er meget opsatte og motiverede, når de går på banen mod os onsdag aften.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er forberedt på en ny udfordring, når vi onsdag kl. 19.30 tørner sammen med Viborg HK i Viborg Stadionhal. Viborg er med sine tre point placeret i bunden, mens vi er på femtepladsen med otte point – begge hold for syv kampe.

– Vi skal fortsætte den positive stime, vi er inde i. Der skal fuld koncentration på i 60 minutter for at vinde i Viborg, og vi skal have tempo i spillet for at matche deres offensive forsvarsformationer, siger Nikolaj Jacobsen.

Viborg HK har skaffet de tre point ved at spille uafgjort i Nordsjælland i den første kamp og sejr over TMS Ringsted på hjemmebane. Holdet har tabt til Mors-Thy Håndbold, Skanderborg Håndbold, Skjern Håndbold, KIF Kolding og SønderjyskE.

Viborg HK, der træner af islændingen Oskar Bjarni Oskarsson, har flere nye spillere i truppen, blandt andre en "gammel" kending, Heino Holm Knudsen, der er topscorer og farligste skytte, og unge Rasmus Carlsen. Desuden tæller holdet spillere som Rasmus Overby, Elijan Dzankovic, Stefan Nielsen, Kasper Kvist, Peter Krogh,  Jeppe Viinberg, Orri Gislason og målmændene Milan Kosanovic og Linus Persson.

Viborg har Rene Bach Madsen skadet, ligesom vi for første gang i denne sæson skal spille uden  Jacob Bagersted og Martin Larsen, der begge blev skadet i fredagens kamp mod Nordsjælland.

Martin Larsen scannes i dag tirsdag for at få den endelige dom, som med stor sandsynlighed er et ødelagt korsbånd i knæet, mens Jacob Bagersted er ude i otte-ti uger med en ledbåndsskade i knæet.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse