MicrosoftTeams-image (3)

Svensk landsholdsspiller til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold forstærker sig med den stærke svenske landsholdsspiller, Niclas Barud, 24 år, der kommer til klubben på en tre-årig aftale fra 1. juli fra den svenske mesterklub, Sävehof.
Niclas Barud er stregspiller og har store kompetencer som midterforsvarer.

– Niclas Barud er allerede en spiller med stor erfaring fra toppen af svensk håndbold, to sæsoner i Champions League med Sävehof og mange landskampe. Han er fysisk stærk, men alligevel meget bevægelig, og vi glæder os til at se ham som en del af vores trup, siger Jan Larsen.

Niclas Barud har spillet seks sæsoner for Sävehof i den bedste svenske række og vundet mesterskabet to gange. Han er noteret for 18 A-landskampe for Sverige, 15 U-landskampe og 40 junior-landskampe.

– Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og være en del af den danske liga. Det giver mig mulighed for at udvikle mig yderligere som spiller både til træning og i kamp. Jeg ser frem til at præge toppen af dansk håndbold sammen med mit nye hold og glæder mig til at spille i Gigantium med den fantastiske opbakning, der er til kampene i Aalborg, siger Niclas Barud.

Samtidig med tilgangen af Niclas Barud ligger det fast, at de to stregspillere, Jesper Ahle og Olexander Shevelev, forlader Aalborg Håndbold efter denne sæson.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse