pokaler_header_new

Svensk landsholdsspiller til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold forstærker sig med den stærke svenske landsholdsspiller, Niclas Barud, 24 år, der kommer til klubben på en tre-årig aftale fra 1. juli fra den svenske mesterklub, Sävehof.
Niclas Barud er stregspiller og har store kompetencer som midterforsvarer.

– Niclas Barud er allerede en spiller med stor erfaring fra toppen af svensk håndbold, to sæsoner i Champions League med Sävehof og mange landskampe. Han er fysisk stærk, men alligevel meget bevægelig, og vi glæder os til at se ham som en del af vores trup, siger Jan Larsen.

Niclas Barud har spillet seks sæsoner for Sävehof i den bedste svenske række og vundet mesterskabet to gange. Han er noteret for 18 A-landskampe for Sverige, 15 U-landskampe og 40 junior-landskampe.

– Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og være en del af den danske liga. Det giver mig mulighed for at udvikle mig yderligere som spiller både til træning og i kamp. Jeg ser frem til at præge toppen af dansk håndbold sammen med mit nye hold og glæder mig til at spille i Gigantium med den fantastiske opbakning, der er til kampene i Aalborg, siger Niclas Barud.

Samtidig med tilgangen af Niclas Barud ligger det fast, at de to stregspillere, Jesper Ahle og Olexander Shevelev, forlader Aalborg Håndbold efter denne sæson.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...