MicrosoftTeams-image (3)

Sverige og Norge klar til EM i Danmark i januar

Det lå i kortene, men nu er det en kendsgerning, at både Sverige og Norge er med, når der spilles EM i Danmark i januar. 

Sverige med Johan Sjöstrand og Johan Jakobsson blandt de bedste spillere vandt på udebane i Kiev i Ukraine med 34-21  efter føring på 16-7 ved pausen. 

Johan Sjöstrand var stærkt spillende i målet i hele kampen bag et velfungerende forsvar.  I angrebet fortsatte Johan Jakobsson storspillet fra DM-finalerne og bankede bolden i mål seks gange. Hans fjerde mål til 21-12 var samtidig hans mål nummer 100 på landsholdet. 

Sverige spiller søndag sidste EM-kval-kamp  i Alingsås mod Holland – en kamp, der er uden betydning for begge hold. Sverige er kvalificeret sammen med Polen. 

Norge kvalificerede sig til EM med en sikker sejr på 32-20 på udebane i Tyrkiet. Det stod 13-13 ved pausen efter en dårlig norsk indsats i de første 30 minutter. 

Ole Erevik var Norges bedste spiller, og efter seks scoringer fik Håvard Tvedtens landskamp nummer 199 en trist afslutning i begyndelsen af 2. halvleg. En modstander ramte ham bevidst i ansigtet med sin albue, og Håvard måtte udgå med en flækket og kraftigt hævet læbe. 

Norges EM-plads blev sikker, da Frankrig samtidig besejrede Litauen. Lørdag aften spiller Norge sidste EM-kval hjemme i Arendal mod Litauen – også en kamp uden betydning. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse