MicrosoftTeams-image (3)

Test-kamp i Klarup onsdag mod Skanderborg Håndbold

Midt mellem to test-kampe mod Flensburg Handewitt står liga-kollegerne fra Skanderborg Håndbold på menuen i en test-kamp onsdag 7. august kl. 18.30 i Klarup-Hallen.

-Skanderborg er en fin træningsmodstander på nuværende tidspunkt. De spiller godt tempofyldt håndbold. Jeg var godt tilfreds mod indsatsen mod Flensburg i lørdags, og får hver kamp får vi mulighed for at bygge videre på vort fundament, siger cheftræner NIkolaj Jacobsen.

Skanderborg har flere nye spillere på holdet i denne sæson, og for vores nye venstre fløj, Buster Juul er det et gensyn til sidste sæsons holdkammerater, der netop er vendt hjem fra en træningslejr i Sverige, som de sluttede af med en sejr over Kristianstad, der sidste var i finalen i Sverige.

Kampen i Klarup arrangeres i samarbejde med Nøvling IF, der er en af vores samarbejdsklubber, og der er billet-salg ved indgangen i Klarup-Hallen.

Efter kampen i Klarup går turen til Bremen, hvor vi i weekenden deltager i en træninsgturnering. Lørdag møder vi Flensburg Handewitt igen i en "semifinale", og søndag gælder det kampen mod vinder/taber af den anden "semifinale" mellem de to Bundesliga-hold, Lemgo og Melsungen.

 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse