MicrosoftTeams-image (3)

Test-kamp i Klarup onsdag mod Skanderborg Håndbold

Midt mellem to test-kampe mod Flensburg Handewitt står liga-kollegerne fra Skanderborg Håndbold på menuen i en test-kamp onsdag 7. august kl. 18.30 i Klarup-Hallen.

-Skanderborg er en fin træningsmodstander på nuværende tidspunkt. De spiller godt tempofyldt håndbold. Jeg var godt tilfreds mod indsatsen mod Flensburg i lørdags, og får hver kamp får vi mulighed for at bygge videre på vort fundament, siger cheftræner NIkolaj Jacobsen.

Skanderborg har flere nye spillere på holdet i denne sæson, og for vores nye venstre fløj, Buster Juul er det et gensyn til sidste sæsons holdkammerater, der netop er vendt hjem fra en træningslejr i Sverige, som de sluttede af med en sejr over Kristianstad, der sidste var i finalen i Sverige.

Kampen i Klarup arrangeres i samarbejde med Nøvling IF, der er en af vores samarbejdsklubber, og der er billet-salg ved indgangen i Klarup-Hallen.

Efter kampen i Klarup går turen til Bremen, hvor vi i weekenden deltager i en træninsgturnering. Lørdag møder vi Flensburg Handewitt igen i en "semifinale", og søndag gælder det kampen mod vinder/taber af den anden "semifinale" mellem de to Bundesliga-hold, Lemgo og Melsungen.

 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse