pokaler_header_new

Testkampe i aften i Hammel mod Rhein-Neckar Löwen og BSV

Efter to ugers træning spiller vi i aften sæsonens første to testkampe – lige efter hinanden mod Bjerringbro-Silkeborg og Rhein-Neckar Löwen. Det foregår i Hammel, og vi møder BSV kl. 17.30 og Nikolaj Jacobsens tropper kl. 18.45.  Derefter spiller BSV og RNL mod hinanden.

– Det er altid spændende at spille de første testkampe. Spillerne på alle hold er godt tunge i benene på dette tidspunkt efter hård fysisk træning i de første uger. Det gælder om at begynde at genfinde timingen i spillet og få de nye spillere i gang, siger cheftræner Jesper Jensen.

– Vi skal også sørge for at få ressourcerne fordelt rigtigt, når vi skal spille fire halvlege i træk.

Kampene bliver de første i Aalborg Håndbold-trøjen for Andreas Palicka, Aron Edvardsson og Jesper Meinby, mens der er comeback til René Antonsen og Mikkel Ibsen.

Vi er uden Simon Hald og Christian Jensen, der på samme tidspunkt i aften spiller semifinale mod Tyskland ved U 21 VM i Brasilien, mens Søren Westphal og Olafur Gustafsson fortsat er ude med skader.

Det er muligt at købe billet til kampene ved indgangen til Hammel Idrætscenter, og det koster kun 50 kr. pr. person for alle tre kampe.

Rhein-Neckar Löwen med blandt andre Mads Mensah Larsen på holdet er i disse dage på træningsophold i det nordjyske og spillede første kamp ia ftes i Farsø, hvor de vandt 37-12 over Team Vesthimmerland fra 1. division.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...