pokal header web

Testkampe i aften i Hammel mod Rhein-Neckar Löwen og BSV

Efter to ugers træning spiller vi i aften sæsonens første to testkampe – lige efter hinanden mod Bjerringbro-Silkeborg og Rhein-Neckar Löwen. Det foregår i Hammel, og vi møder BSV kl. 17.30 og Nikolaj Jacobsens tropper kl. 18.45.  Derefter spiller BSV og RNL mod hinanden.

– Det er altid spændende at spille de første testkampe. Spillerne på alle hold er godt tunge i benene på dette tidspunkt efter hård fysisk træning i de første uger. Det gælder om at begynde at genfinde timingen i spillet og få de nye spillere i gang, siger cheftræner Jesper Jensen.

– Vi skal også sørge for at få ressourcerne fordelt rigtigt, når vi skal spille fire halvlege i træk.

Kampene bliver de første i Aalborg Håndbold-trøjen for Andreas Palicka, Aron Edvardsson og Jesper Meinby, mens der er comeback til René Antonsen og Mikkel Ibsen.

Vi er uden Simon Hald og Christian Jensen, der på samme tidspunkt i aften spiller semifinale mod Tyskland ved U 21 VM i Brasilien, mens Søren Westphal og Olafur Gustafsson fortsat er ude med skader.

Det er muligt at købe billet til kampene ved indgangen til Hammel Idrætscenter, og det koster kun 50 kr. pr. person for alle tre kampe.

Rhein-Neckar Löwen med blandt andre Mads Mensah Larsen på holdet er i disse dage på træningsophold i det nordjyske og spillede første kamp ia ftes i Farsø, hvor de vandt 37-12 over Team Vesthimmerland fra 1. division.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse