MicrosoftTeams-image (3)

Testkampe i aften i Hammel mod Rhein-Neckar Löwen og BSV

Efter to ugers træning spiller vi i aften sæsonens første to testkampe – lige efter hinanden mod Bjerringbro-Silkeborg og Rhein-Neckar Löwen. Det foregår i Hammel, og vi møder BSV kl. 17.30 og Nikolaj Jacobsens tropper kl. 18.45.  Derefter spiller BSV og RNL mod hinanden.

– Det er altid spændende at spille de første testkampe. Spillerne på alle hold er godt tunge i benene på dette tidspunkt efter hård fysisk træning i de første uger. Det gælder om at begynde at genfinde timingen i spillet og få de nye spillere i gang, siger cheftræner Jesper Jensen.

– Vi skal også sørge for at få ressourcerne fordelt rigtigt, når vi skal spille fire halvlege i træk.

Kampene bliver de første i Aalborg Håndbold-trøjen for Andreas Palicka, Aron Edvardsson og Jesper Meinby, mens der er comeback til René Antonsen og Mikkel Ibsen.

Vi er uden Simon Hald og Christian Jensen, der på samme tidspunkt i aften spiller semifinale mod Tyskland ved U 21 VM i Brasilien, mens Søren Westphal og Olafur Gustafsson fortsat er ude med skader.

Det er muligt at købe billet til kampene ved indgangen til Hammel Idrætscenter, og det koster kun 50 kr. pr. person for alle tre kampe.

Rhein-Neckar Löwen med blandt andre Mads Mensah Larsen på holdet er i disse dage på træningsophold i det nordjyske og spillede første kamp ia ftes i Farsø, hvor de vandt 37-12 over Team Vesthimmerland fra 1. division.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse