MicrosoftTeams-image (3)

Tilskuer-fremgang på 50 procent

Tilskuerne strømmer til Aalborg Håndbolds hjemmekampe i ligaen i Gigantium Arena, og sammenlignet med sidste sæson er kampene overværet af 50 procent flere tilskuere end sidste sæson, så gennemsnittet indtil nu er på 2.403 tilskuere.

Det glæder direktør Jan Larsen:

– Vi mærker en stærkt stigende interesse fra tilskuere i hele Nordjylland, og det er imponerende, at vi her i efteråret har øget vort tilskuertal med 50 procent. Det er klart den største stigning i hele ligaen, og vi er det hold efter AG København, der har flest tilskuere i gennemsnit, siger Jan Larsen.

– Vi bliver forhåbentligt mere stabile på det sportslige niveau efter EM-pause, og her venter der spændende hjemmekampe mod AG København, KIF Kolding og slutspillet, der i denne sæson også byder på semifinale for nummer et og to i hver slutspilspulje. Det er kampe, som vi håber og tror kan bringe vort gennemsnit op i nærheden af 3.000 tilskuere.

– Ud over vores sportslige målsætninger er fokus på tilskuer-delen en målsætning for sig selv for os i Aalborg Håndbold. Vi arbejder op til hver hjemmekamp målrettet med at optimere tilskuertallet, og derfor er det også tilfredsstillende at se denne stigning, siger Jan Larsen.

I sæsonen 2010-2011 var der syv hjemmekampe i ligaen i Gigantium inden jul med et gennemsnit på 1.600 tilskuere, og i denne sæson har der været ni hjemmekampe i ligaen i Gigantium med 2.403 tilskuere i gennemsnit. En stigning på 50 pct.

Desuden har der været en pokal-kvartfinale mod Århus Håndbold med 2.479 tilskuere, så kampene indtil nu er i alt overværet af 24.111 tilskuere.

Opgørelsen for de to sæsoner gælder udelukkende for hjemmekampe i Gigantium, og "hjemmekampen" i sidste sæson til "10.000 til håndbold" i Herning er således holdt ude af tallene.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse