pokaler_header_new

Tilskuer-fremgang på 50 procent

Tilskuerne strømmer til Aalborg Håndbolds hjemmekampe i ligaen i Gigantium Arena, og sammenlignet med sidste sæson er kampene overværet af 50 procent flere tilskuere end sidste sæson, så gennemsnittet indtil nu er på 2.403 tilskuere.

Det glæder direktør Jan Larsen:

– Vi mærker en stærkt stigende interesse fra tilskuere i hele Nordjylland, og det er imponerende, at vi her i efteråret har øget vort tilskuertal med 50 procent. Det er klart den største stigning i hele ligaen, og vi er det hold efter AG København, der har flest tilskuere i gennemsnit, siger Jan Larsen.

– Vi bliver forhåbentligt mere stabile på det sportslige niveau efter EM-pause, og her venter der spændende hjemmekampe mod AG København, KIF Kolding og slutspillet, der i denne sæson også byder på semifinale for nummer et og to i hver slutspilspulje. Det er kampe, som vi håber og tror kan bringe vort gennemsnit op i nærheden af 3.000 tilskuere.

– Ud over vores sportslige målsætninger er fokus på tilskuer-delen en målsætning for sig selv for os i Aalborg Håndbold. Vi arbejder op til hver hjemmekamp målrettet med at optimere tilskuertallet, og derfor er det også tilfredsstillende at se denne stigning, siger Jan Larsen.

I sæsonen 2010-2011 var der syv hjemmekampe i ligaen i Gigantium inden jul med et gennemsnit på 1.600 tilskuere, og i denne sæson har der været ni hjemmekampe i ligaen i Gigantium med 2.403 tilskuere i gennemsnit. En stigning på 50 pct.

Desuden har der været en pokal-kvartfinale mod Århus Håndbold med 2.479 tilskuere, så kampene indtil nu er i alt overværet af 24.111 tilskuere.

Opgørelsen for de to sæsoner gælder udelukkende for hjemmekampe i Gigantium, og "hjemmekampen" i sidste sæson til "10.000 til håndbold" i Herning er således holdt ude af tallene.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...