pokaler_header_new

To-årig kontrakt til Simon Hald – Spliid forlænger

Aalborg Håndbold har indgået en to-årig aftale med stortalentet Simon Hald, 17 år, og desuden er samarbejdet med venstre fløjen Rune Spliid, 25 år, forlænget med yderligere en sæson.

Simon Hald er første års U 18-spiller og har fået sin debut på liga-holdet i denne sæson. Han er oprindelig bagspiller, men er omskolet til stregspiller. Han er over to meter høj og er fysisk meget stærk, så han har alle forudsætninger for være med på højeste niveau.

Han var sidste sæson på det landshold, der vandt ungdoms-OL, og han er anfører for det nye U 18-landshold, der i den forgangne weekend kvalificerede sig til EM i Østrig til sommer.

– Simon har i denne sæson trænet med på liga-holdet og været en del af truppen på mange områder. Han har den rigtige indstilling og de fysiske muligheder for at nå langt med sin håndboldkarriere, siger Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

– Rune Spliid har en vigtig rolle både på og uden for banen. Han har gennemgået en positiv udvikling som venstre fløj, og derfor er vi glade for at forlænge samarbejdet med ham. både, siger Jan Larsen.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...