MicrosoftTeams-image (3)

To-årig kontrakt til Simon Hald – Spliid forlænger

Aalborg Håndbold har indgået en to-årig aftale med stortalentet Simon Hald, 17 år, og desuden er samarbejdet med venstre fløjen Rune Spliid, 25 år, forlænget med yderligere en sæson.

Simon Hald er første års U 18-spiller og har fået sin debut på liga-holdet i denne sæson. Han er oprindelig bagspiller, men er omskolet til stregspiller. Han er over to meter høj og er fysisk meget stærk, så han har alle forudsætninger for være med på højeste niveau.

Han var sidste sæson på det landshold, der vandt ungdoms-OL, og han er anfører for det nye U 18-landshold, der i den forgangne weekend kvalificerede sig til EM i Østrig til sommer.

– Simon har i denne sæson trænet med på liga-holdet og været en del af truppen på mange områder. Han har den rigtige indstilling og de fysiske muligheder for at nå langt med sin håndboldkarriere, siger Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

– Rune Spliid har en vigtig rolle både på og uden for banen. Han har gennemgået en positiv udvikling som venstre fløj, og derfor er vi glade for at forlænge samarbejdet med ham. både, siger Jan Larsen.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse