pokaler_header_new

To point sikret efter gyser-afslutning mod Mors-Thy Håndbold

Yderligere to point er hjemme. 30-28 over Mors-Thy Håndbold efter en kamp, hvor vi var på hælene det meste af tiden og kun med nød og næppe hev sejren hjem. Sådanne point tæller imidlertid også, men Mors-Thy havde stor ære af kampen, og holder de niveauet, ligner de en slutspilsdeltager.

Ikke mindst en gammel bekendt, målmanden Søren Pederse, holdt os fra at score, men generelt smed vi alt for mange bolde væk, og overtalsspillet fungerede slet ikke to gange mod slutningen af kampen.

Vi kom bedst fra start – foran 3-1, men så gik vi i stå over for det offensive og meget aggressive forsvar, som Mors-Thy diskede op med. Det gav  initativet til gæsterne, som forvaltede det pænt til at komme foran. Samtidig misbrugte vi mange chancer og var bagud med to ved pausen.

I 2. halvleg var vi bagud indtil 22-22 med 10 minutter tilbage. Indtil havde det været småt med scoringer, men pludselig bragede det løs i begge ender af banen. Vi kom foran 23-22, 24-23 og 25-24, men bagud 26-25 med seks minutter tilbage. Det blev 28-28, indtil Håvard Tvedten med under et minut tilbage sendte bolden i mål til 29-28. Indtil da var angrebsspillet anført af Morten Slundt, Mads Mensah Larsen og Johan Jakobsson.

Mors-Thy tog time out og sendte en ekstra markspiller på banen, men med 10-15 sekunder tilbage misbrugte Jesper Meinby fra højre fløj – og i slutsekunderne kunne Niclas Barud sende bolden i mål til 30-28 – sjette sejr i træk.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...