MicrosoftTeams-image (3)

To point sikret efter gyser-afslutning mod Mors-Thy Håndbold

Yderligere to point er hjemme. 30-28 over Mors-Thy Håndbold efter en kamp, hvor vi var på hælene det meste af tiden og kun med nød og næppe hev sejren hjem. Sådanne point tæller imidlertid også, men Mors-Thy havde stor ære af kampen, og holder de niveauet, ligner de en slutspilsdeltager.

Ikke mindst en gammel bekendt, målmanden Søren Pederse, holdt os fra at score, men generelt smed vi alt for mange bolde væk, og overtalsspillet fungerede slet ikke to gange mod slutningen af kampen.

Vi kom bedst fra start – foran 3-1, men så gik vi i stå over for det offensive og meget aggressive forsvar, som Mors-Thy diskede op med. Det gav  initativet til gæsterne, som forvaltede det pænt til at komme foran. Samtidig misbrugte vi mange chancer og var bagud med to ved pausen.

I 2. halvleg var vi bagud indtil 22-22 med 10 minutter tilbage. Indtil havde det været småt med scoringer, men pludselig bragede det løs i begge ender af banen. Vi kom foran 23-22, 24-23 og 25-24, men bagud 26-25 med seks minutter tilbage. Det blev 28-28, indtil Håvard Tvedten med under et minut tilbage sendte bolden i mål til 29-28. Indtil da var angrebsspillet anført af Morten Slundt, Mads Mensah Larsen og Johan Jakobsson.

Mors-Thy tog time out og sendte en ekstra markspiller på banen, men med 10-15 sekunder tilbage misbrugte Jesper Meinby fra højre fløj – og i slutsekunderne kunne Niclas Barud sende bolden i mål til 30-28 – sjette sejr i træk.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse