MicrosoftTeams-image (3)

To vigtige point sikret trods store udsving undervejs

To point. Vigtigst af alt.

Sejr på 27-25 i lokal-opgøret mod Mors-Thy Håndbold. Vi var langt fra niveauet i tirsdagens super-kamp mod KIF Kolding København, men vi holdt moralen i top i 2. halvleg og kørte sejren hjem.

Mors-Thy Håndbold indledte med at komme foran 3-0 på de første fire minutter. Jonas Porup bombede målene ind bag Ole Erevik, der midt i halvleg måtte lade sig udskifte med Søren Westphal. Gæsterne holdt føringen frem til 9-7 og 10-8, men vi fik kontakt ved pausen. 13-13.

Vi kom bedst ud til 2. halvleg og kom foran 16-13, og Mors-Thy Håndbold skulle bruge syv minutter til at score det første mål i 2. halvleg. Vi var foran 18-16 og havde chancerne til at trække afgørende fra, men i stedet lukkede vi Mors-Thy Håndbold ind i kampen igen. Det blev 18-18, og gæsterne kom foran 20-19. Holdene fulgtes ad til 23-23 med syv minutter igen. Vi kom på 25-23 og 26-24 og afgjorde kampen med scoring til 27-24 med to minutter igen.

Ole Erevik var kommet på banen igen til sidst og havde flere gode redninger i slutfasen, ligesom Martin Larsen med fem scoringer i 2. halvleg, Sander Sagosen og Emil Berggren scorede vigtige mål. 

Ud over Marcus Mørk, Isa Guardiola og Stig Bugge, der har været ude i længere tid med skader, var vi i aften uden Nicolai Nygaard Pedersen, der er ramt af en forstrækning i maven.

De to point betyder, at vi indtager andenpladsen i rækken, indtil Team Tvis Holstebro og Skjern mødes søndag, og netop de to hold er vores næste modstandere på udebane. Skjern Håndbold på onsdag og Team Tvis Holstebro på lørdag.

 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse