MicrosoftTeams-image (3)

Topopgør i Primo Tours Ligaen

Onsdag drager vi til Holstebro, hvor sæsonens 7. ligakamp spilles. Kampstart er kl. 18.30, og kampen kan følges direkte på TV2 Sport.

Der er dømt topkamp på programmet i Gråkjær Arena Holstebro onsdag aften. Vi topper i øjeblikket Primo Tours Ligaen med 11 point, mens en af vores nærmeste forfølgere er TTH Holstebro, der indtager en 4. plads med 8 point.

Holstebro-mandskabet har haft stor udskiftning op til denne sæson, og de har fået tilgang af flere profiler. På stregpositionen har de hentet Christoffer Cichosz og Søren Tau, mens bagkæden er blevet forstærket med Johan Meklenborg, Nikolaj Enderleit og hjemvendte Allan Damgaard.

De er stødt til en trup med bl.a. sidste sæsons næstmest scorende spiller i form af landsholdsaktuelle Magnus Bramming. Det er altså et særdeles slagkraftigt mandskab, der står på den anden side onsdag.

De seneste sæsoner peger på, at der nemt kunne vente os en tæt topkamp. Af de seneste seks indbyrdes opgør, har der været tre sejre til begge mandskaber. Senest med to sejre til TTH Holstebro, da vi mødtes i sidste års slutspil, hvor de begge gange trak en etmåls-sejr i land.

Det er vi opsatte på at revanchere, så vi kan bygge videre på vores fortrinlige sæsonstart og holde os alene i spidsen af Primo Tours Ligaen.

Er du ikke med fanklubben til Holstebro, er der som tidligere nævnt mulighed for at følge kampen direkte på TV2 Sport fra kl. 18.00.  
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse