pokal header web

Topopgør i Primo Tours Ligaen

Onsdag drager vi til Holstebro, hvor sæsonens 7. ligakamp spilles. Kampstart er kl. 18.30, og kampen kan følges direkte på TV2 Sport.

Der er dømt topkamp på programmet i Gråkjær Arena Holstebro onsdag aften. Vi topper i øjeblikket Primo Tours Ligaen med 11 point, mens en af vores nærmeste forfølgere er TTH Holstebro, der indtager en 4. plads med 8 point.

Holstebro-mandskabet har haft stor udskiftning op til denne sæson, og de har fået tilgang af flere profiler. På stregpositionen har de hentet Christoffer Cichosz og Søren Tau, mens bagkæden er blevet forstærket med Johan Meklenborg, Nikolaj Enderleit og hjemvendte Allan Damgaard.

De er stødt til en trup med bl.a. sidste sæsons næstmest scorende spiller i form af landsholdsaktuelle Magnus Bramming. Det er altså et særdeles slagkraftigt mandskab, der står på den anden side onsdag.

De seneste sæsoner peger på, at der nemt kunne vente os en tæt topkamp. Af de seneste seks indbyrdes opgør, har der været tre sejre til begge mandskaber. Senest med to sejre til TTH Holstebro, da vi mødtes i sidste års slutspil, hvor de begge gange trak en etmåls-sejr i land.

Det er vi opsatte på at revanchere, så vi kan bygge videre på vores fortrinlige sæsonstart og holde os alene i spidsen af Primo Tours Ligaen.

Er du ikke med fanklubben til Holstebro, er der som tidligere nævnt mulighed for at følge kampen direkte på TV2 Sport fra kl. 18.00.  
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse