MicrosoftTeams-image (3)

Travl sommer for talenter med VM-slutrunder

Det bliver en travl sommer for de unge spillere i næste sæsons trup. Mange samlinger med hård træning, landskampe og til sidst VM-slutrunder for både U 19-landsholdet og U 21-landsholdet. 

Disse aktiviteter med landsholdet betyder, at spillerne næsten ikke eller kun delvist er med i resten af holdets opstartsprogram. 

U 21-landsholdet med fløj-spillerne  Stig Bugge, der 1. juli skifter til os fra TMS Ringsted, og Buster Juul, der 1. juli skifter fra Skanderborg Håndbold, er i disse dage i Grønland. 
Efter diverse forberedelser skal. holdet til VM i Bosnien-Herzegovina 12.- 29. juli, hvor modstanderne i den indledende pulje er Tunesien, Frankrig, Angola, Serbien og Rusland. Derefter følger eventuelle placeringskampe. 
Højre backen Martin Larsen ville også have været på dette landshold, hvis han ikke var blevet ramt af en korsbåndsskade i oktober. Selv om han fik come back med to minutter på banen i den sidste DM-finale er han endnu ikke klar til en hård slutrunde og koncentrerer sig om at blive klar til turneringsstarten. 

Vi har tre spillere med på U 19-landsholdet, nemlig 18-årige Simon Hald, 17-årige Christian Jensen og 19-årige Nicolai Pedersen, der 1. juli skifter fra Nordsjælland Håndbold. 
– Jeg har de seneste uger holdt træningen ved lige i min gamle klub, FIF, og i denne uge samles vi med landsholdet i træningslejr i Løgumkloster og skal spille tre landskampe i Tyskland – mod Tyskland. 7. juli og godt to uger frem er vi i Ungarn for at spille VM, siger Nicolai Pedersen, der samtidig skal have koordineret flytningen til ny lejlighed i Aalborg og være klar til studiestart på Aalborg Handelsskole, hvor han skal i gang med det sidste år af uddannelsen. 
– Jeg mener, vi har chancen for minimum at nå i semifinalen ved VM, og derefter glæder jeg mig til at komme til Aalborg og give den en skalle til træning sammen med de øvrige i Aalborg Håndbold. Det er ærgerligt, at vi først støder til truppen så tæt på turneringsstarten, men sådan er det nu engang, og så tager vi den derfra, siger Nicolai Pedersen. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse