MicrosoftTeams-image (3)

Tre nye eksklusivpartnere i Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold kan ved indgangen til den nye sæson notere tilgang af tre nye eksklusivpartnere, der er den næsthøjeste kategori af samarbejdspartnere i klubben.

De tre nye eksklusivpartnere er Frugt Karl, Spar Nord og Carlsberg, og tilgangen glæder direktør Jan Larsen:

– Vi mærker en positiv stemning omkring Aalborg Håndbold i både erhvervslivet og blandt de mange tilskuere og fans, der følger os tæt i hverdagen.Vi er meget glade for opbakningen og håber, at endnu flere får lyst til at være med nu, da sæsonen nærmer sig.

– Generelt har vi haft en markant tilgang af samarbejdspartnere det seneste halve år, og det giver os et bredt og solidt fundament at arbejde videre på, siger Jan Larsen.

Aalborg Håndbold har nu i alt ni eksklusivpartnere. Det er DESMI, Cembrit, Nordjyske Medier, PUMA, Aalborg Kommune ,Frugt Karl, Spar Nord, Carlsberg og Basis Tryk.

Aalborg Håndbold spiller første kamp i ligaen på hjemmebane i Gigantium Arena onsdag 7. september kl. 19.30 mod Nordsjælland. Derefter følger udekamp mod Lemvig søndag 11. september – og allerede onsdag 14. september kl. 19.30 og fredag 16. september kl. 19.30 er der hjemmekampe igen – mod henholdsvis Skjern Håndbold og Århus Håndbold.  

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse