pokaler_header_new

TTH-kampen er udskudt på ubestemt tid

Aftenens udekamp mod TTH Holstebro er aflyst og udskudt på ubestemt tid, da TTH-mandskabet er ramt af flere corona-smittetilfælde. 

Det betyder derfor, at vi på nuværende tidspunkt har to planlagte kampe tilbage i 2021 – mod Ribe-Esbjerg på hjemmebane 27. december samt mod GOG på udebane 30. december, og vi følger naturligvis situationen nøje med henblik på afviklingen af disse kampe.

Der skal nu findes et nyt spilletidspunkt for udekampen mod TTH Holstebro, og vi melder naturligvis nærmere ud omkring dette, når det nye tidspunkt er fastlagt. 
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.