pokaler_header_new

Tvedten, Erevik og Jakobsson også klar til EM

Ikke færre end fire af vores spillere er nu udtaget til EM i Danmark i januar. Først Mads Mensah Larsen for Danmark, og nu Håvard Tvedten Tvedten og Ole Erevik for Norge samt højre backen Johan Jakobsson for Sverige.

På det danske hold har vi tre spillere blandt reserverne, nemlig Jacob Bagersted, Marcus Mørk og Morten Slundt, mens forsvarskrumtappen Niclas Barud er blandt Sveriges reserver.

Mads Mensah og det danske hold spiller sine indledende kampe i Herning, mens Norge spiller i Gigantium og er i pulje med Island, Spanien og Ungarn. Sverige spiller sin indledende pulje i Brøndby-Hallen og skal møde Montenegro, Hviderusland og Kroatien i indledende pulje.

Danmark og Norge forbereder sig i den samme turnering i Frankrig 2.-7. januar, hvor Frankrig og Qatar er de to andre hold.

Sverige forbereder sig med fem landskampe op til EM. Først i forbindelse med træningslejr i Cordoba i Spanien 3.-5. januar mod Egypten, Brasilien og Spanien. Johan Jakobsson og co. slutter af med to kampe mod de regerende verdensmestre  fra Spanien henholdsvis 8. januar i Kristianstad og 9. januar i Malmö.

 

arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...