MicrosoftTeams-image (3)

Tvedten, Erevik og Jakobsson også klar til EM

Ikke færre end fire af vores spillere er nu udtaget til EM i Danmark i januar. Først Mads Mensah Larsen for Danmark, og nu Håvard Tvedten Tvedten og Ole Erevik for Norge samt højre backen Johan Jakobsson for Sverige.

På det danske hold har vi tre spillere blandt reserverne, nemlig Jacob Bagersted, Marcus Mørk og Morten Slundt, mens forsvarskrumtappen Niclas Barud er blandt Sveriges reserver.

Mads Mensah og det danske hold spiller sine indledende kampe i Herning, mens Norge spiller i Gigantium og er i pulje med Island, Spanien og Ungarn. Sverige spiller sin indledende pulje i Brøndby-Hallen og skal møde Montenegro, Hviderusland og Kroatien i indledende pulje.

Danmark og Norge forbereder sig i den samme turnering i Frankrig 2.-7. januar, hvor Frankrig og Qatar er de to andre hold.

Sverige forbereder sig med fem landskampe op til EM. Først i forbindelse med træningslejr i Cordoba i Spanien 3.-5. januar mod Egypten, Brasilien og Spanien. Johan Jakobsson og co. slutter af med to kampe mod de regerende verdensmestre  fra Spanien henholdsvis 8. januar i Kristianstad og 9. januar i Malmö.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse