MicrosoftTeams-image (3)

Tvedten klar, Erevik tvivlsom og Berggren ude med sygdom

Da truppen meget tidligt i morges satte kursen med fly mod Zürich i Schweiz, var det uden  venstre backen Emil Berggren. Han trænede normalt tirsdag, men er efterfølgende blevet ramt af influenza og var derfor ikke med i flyet til den vigtige Champions League-kamp i morgen, torsdag kl. 20.00 mod Kadetten Schaffhausen. 

– Håvard Tvedten trænede til gengæld med i eftermiddag i BBC Arena i Schaffhausen og virker klar til kamp efter den fodskade, der holdt ham ude af kampen mod Dunkerque i søndags, fortæller direktør Jan Larsen fra Schweiz. 

– Ole Erevik var med til lidt af træningen, og så må vi se, hvordan han har det i morgen, inden det afgøres, om han kan spille eller ikke. Det er ærgerligt, at Berggren ikke er med, men så må de andre tage over, siger Jan Larsen. 

Emil Berggren scorede otte mål i kampen mod Kadetten Schaffhausen i Gigantium, hvor vi til gengæld var uden Sander Sagosen, der var ramt af sygdom til den kamp. 

Vi er i forvejen uden Isa Guardiola, Stig Bugge og Marcus Mørk til kampen i morgen. Husk, at du kan følge kampen direkte på TV 3 Sport 1 fra kl. 20.00.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse