pokaler_header_new

Tvedten klar, Erevik tvivlsom og Berggren ude med sygdom

Da truppen meget tidligt i morges satte kursen med fly mod Zürich i Schweiz, var det uden  venstre backen Emil Berggren. Han trænede normalt tirsdag, men er efterfølgende blevet ramt af influenza og var derfor ikke med i flyet til den vigtige Champions League-kamp i morgen, torsdag kl. 20.00 mod Kadetten Schaffhausen. 

– Håvard Tvedten trænede til gengæld med i eftermiddag i BBC Arena i Schaffhausen og virker klar til kamp efter den fodskade, der holdt ham ude af kampen mod Dunkerque i søndags, fortæller direktør Jan Larsen fra Schweiz. 

– Ole Erevik var med til lidt af træningen, og så må vi se, hvordan han har det i morgen, inden det afgøres, om han kan spille eller ikke. Det er ærgerligt, at Berggren ikke er med, men så må de andre tage over, siger Jan Larsen. 

Emil Berggren scorede otte mål i kampen mod Kadetten Schaffhausen i Gigantium, hvor vi til gengæld var uden Sander Sagosen, der var ramt af sygdom til den kamp. 

Vi er i forvejen uden Isa Guardiola, Stig Bugge og Marcus Mørk til kampen i morgen. Husk, at du kan følge kampen direkte på TV 3 Sport 1 fra kl. 20.00.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...