MicrosoftTeams-image (3)

U 16 drenge sluttede med storsejr over SINE

Der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen, da vores U 16 drenge mødte bundholdet SINE i Hjallerup Idrætscenter. Det blev heller ikke den store håndboldmæssige oplevelse, men de to point kom sikkert i hus med sejren på 35-25 efter 19-14 ved pausen.

Det var tydeligt at se, hvorfor SINE er placeret sidst med kun tre point for 10 kampe. Sejren betyder, at vi slutter på tredjepladsen med 12 point for 10 kampe – kun to point efter Randers på andenpladsen – og altså også to point efter en plads i ligaen efter jul.

Vi dominerede spillet i 1. halvleg uden rigtigt at kunne trække afgørende fra. Vi førte 10-6, 13-9 og 13-12, inden vi trak pænt fra inden pausen til 19-14.

Seks scoringer i begyndelsen af 2. halvleg afgjorde definitivt kampen til 25-15, hvorefter det kun var et spørgsmål om sejrens størrelse.

Målscorere: Kasper Holmen 9, Martin Rubæk 5, Patrick Pheiffer 4, Andreas Faulkner 4, Daniel Christensen 4, Rasmus Bering 3, Thor Madsen 3, Magnus Suagstrup 2 og Thomas Mosbjerg 1.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse