MicrosoftTeams-image (3)

U 16 fortsat på delt førsteplads efter uafgjort

Det blev som ventet en meget spændende og jævnbyrdig kamp, da vi spillede topopgør på udebane mod Mors-Thy. Resultatet blev 32-32, efter at vi førte 18-16 ved pausen.

Resultatet betyder, at begge hold fortsat er ubesejrede. Mors-Thy har ni point for fem kampe, og vi har syv point for fire kampe. Så hvis vi vinder den kamp, vi er bagefter, så deler vi førstepladsen.

Set i bakspejlet var det retfærdigt, at kampen sluttede uafgjort, men vi kunne have sikret os sejren, da vi var klart foran i de sidste otte minutter.

De to hold skiftedes til at føre i hele 1. halvleg. Vores mange mål blev oftest scoret efter glimrende angrebsafslutninger, mens Mors-Thy scorede halvdelen af deres mål af mål på kontra-angreb. Vores forsvar var ikke på plads i mange situationer.

Hjemmeholdet fik fra starten af 2. halvleg kontakt med os igen, da holdet udlignede til 20-20 efter fem minutter. Fra føring på 26-25  øgede vi til 29-25, og vi førte 31-28 med kun fire minutter tilbage. Herefter scorede vi kun en enkelt gang, og det betød, at hjemmeholdet nåede op på uafgjort 32-32.

Målscorere: Patrick Pheiffer 9, Thomas Mosbjerg 8, Martin Rubæk 4, Thor Madsen 3, Rasmus Bering 2, Daniel Christensen 2, Christoffer Holst 2, Kasper Holmen 1 og Andreas Faulkner 1.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse