pokaler_header_new

U 16 fortsat på delt førsteplads efter uafgjort

Det blev som ventet en meget spændende og jævnbyrdig kamp, da vi spillede topopgør på udebane mod Mors-Thy. Resultatet blev 32-32, efter at vi førte 18-16 ved pausen.

Resultatet betyder, at begge hold fortsat er ubesejrede. Mors-Thy har ni point for fem kampe, og vi har syv point for fire kampe. Så hvis vi vinder den kamp, vi er bagefter, så deler vi førstepladsen.

Set i bakspejlet var det retfærdigt, at kampen sluttede uafgjort, men vi kunne have sikret os sejren, da vi var klart foran i de sidste otte minutter.

De to hold skiftedes til at føre i hele 1. halvleg. Vores mange mål blev oftest scoret efter glimrende angrebsafslutninger, mens Mors-Thy scorede halvdelen af deres mål af mål på kontra-angreb. Vores forsvar var ikke på plads i mange situationer.

Hjemmeholdet fik fra starten af 2. halvleg kontakt med os igen, da holdet udlignede til 20-20 efter fem minutter. Fra føring på 26-25  øgede vi til 29-25, og vi førte 31-28 med kun fire minutter tilbage. Herefter scorede vi kun en enkelt gang, og det betød, at hjemmeholdet nåede op på uafgjort 32-32.

Målscorere: Patrick Pheiffer 9, Thomas Mosbjerg 8, Martin Rubæk 4, Thor Madsen 3, Rasmus Bering 2, Daniel Christensen 2, Christoffer Holst 2, Kasper Holmen 1 og Andreas Faulkner 1.

arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...
flodman-profil

Andreas Flodman fuldender trekløveret fra Alingsås

Der var én, der var to, og nu er der tre spillere i Aalborg Håndbolds trup, der kommer fra den samme svenske klub, Alingsås. Først kom Mikael Aggefors i 2016,...
681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...