MicrosoftTeams-image (3)

U 16 indledte 2012 med sikker sejr

Vores U 16 drenge i 1. division indledte 2012 med en sikker sejr på 34-24 på udebane over AGF i Århus. Føring på 19-13 ved pausen.

Især en god forsvarsindsats i de første 30 minutter vendte bagud 1-0 til føringer på 4-1, 7-2, 13-6 og 19-13 ved pausen.

Efter 10 minutters spil i 2. halvleg bragte vi os foran 24-15, og herefter var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, som tydeligt afspejlede forskellen på bredden på de to hold.

Trods alt en god indsats som start på 2012.

Målscorere:

Thomas Mosbjerg 7, Kasper Holmen 7, Patrick Pheiffer 5, Magnus Saugstrup 5, Christoffer Holst 4, Martin Rubæk 2, Daniel Christensen 2, Rasmus Bering 1 og Thor Madsen 1.

Sejr i pokalen

Vi har desuden spillet på udebane mod Viborg HK i tredje runde af Elite Cup. Det blev en jævnbyrdig kamp, men vi burde på grund af større bredde på holdet have vundet større end tilfældet blev.  Sejren blev på 31-28 efter 14-14 ved pausen.

Vi førte det meste af 1. halvleg, men Viborg fulgte med, og efter pausen var det Viborg, der førte med et mål eller to.

Især forsvaret haltede lidt på koncentrationen, så hjemmeholdet havde for let ved at score. Et par gode redninger af vores målmand og bedre takter i forsvaret afgjorde kampen til vores fordel til sidst, så vi kunne bringe os foran 27-25 og holde forspringet kampen ud.

Dermed er vi klar til kvartfinalen i Elite Cup.

Målscorere:

Christian Jensen 6, Kasper Holmen 6, Andreas Faulkner 5, Patrick Pheiffer 4, Rasmus Bering 3, Magnus Saugstrup 3, Daniel Christensen 2, Thor Madsen 1 og Thomas Mosbjerg 1.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse