pokaler_header_new

U18 tilbage på førstepladsen i 2. division

Selvom det var en lang køretur for U18 drengene til Vildbjerg, fik holdet to point med hjem fra det midtjyske i fjerde rundes kamp.
Med sejren indtager vi nu igen førstepladsen i rækken med seks point for fire kampe og med en flot målscorer på 134 – 101.
På nuværende tidspunkt kan vi bryste os af at have det mest scorende angreb.
 
Afgørelsen på kampen mod Vildbjerg blev grundlagt i de første 15 minutter. Fra stillingen 2 – 2 scorede vores drenge syv gange inden hjemmeholdet kunne passere Frederik Torp i målet. Ganske vist fik Vildbjerg reduceret nogle gange i de næste fem minutter, men fra stillingen 7 – 11 scorede vi fem gange uden en reducering.
Disse mål bevirkede, at vi kunne gå til pausen med en klar føring på 8 – 16.
 
I perioder af anden halvleg bar U18 drengenes forsvars- og angrebsspil præg af for mange tekniske fejl og sjusket spil, hvilket gav Vildbjerg muligheden for at reducere lidt.
Efter ca. 15 minuttere var stillingen 18 – 23. Tættere kom hjemmeholdet ikke på os.
Mod slutningen af kampen øgede vi igen føringen, og der var således aldrig for alvor tvivl om, hvem der ville kampen.
 
Aalborgs mål blev scorede af følgende spillere:
Henrik Tilsted 8, Morten Pedersen 7, Cornelius Stenderup 5, Kasper Holmen 4, Christian Jensen 4, Christoffer Holst 2 og Daniel Christensen 1 mål.
 
 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...