MicrosoftTeams-image (3)

U18 tilbage på førstepladsen i 2. division

Selvom det var en lang køretur for U18 drengene til Vildbjerg, fik holdet to point med hjem fra det midtjyske i fjerde rundes kamp.
Med sejren indtager vi nu igen førstepladsen i rækken med seks point for fire kampe og med en flot målscorer på 134 – 101.
På nuværende tidspunkt kan vi bryste os af at have det mest scorende angreb.
 
Afgørelsen på kampen mod Vildbjerg blev grundlagt i de første 15 minutter. Fra stillingen 2 – 2 scorede vores drenge syv gange inden hjemmeholdet kunne passere Frederik Torp i målet. Ganske vist fik Vildbjerg reduceret nogle gange i de næste fem minutter, men fra stillingen 7 – 11 scorede vi fem gange uden en reducering.
Disse mål bevirkede, at vi kunne gå til pausen med en klar føring på 8 – 16.
 
I perioder af anden halvleg bar U18 drengenes forsvars- og angrebsspil præg af for mange tekniske fejl og sjusket spil, hvilket gav Vildbjerg muligheden for at reducere lidt.
Efter ca. 15 minuttere var stillingen 18 – 23. Tættere kom hjemmeholdet ikke på os.
Mod slutningen af kampen øgede vi igen føringen, og der var således aldrig for alvor tvivl om, hvem der ville kampen.
 
Aalborgs mål blev scorede af følgende spillere:
Henrik Tilsted 8, Morten Pedersen 7, Cornelius Stenderup 5, Kasper Holmen 4, Christian Jensen 4, Christoffer Holst 2 og Daniel Christensen 1 mål.
 
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse