MicrosoftTeams-image (3)

Udsigt til sæsonrekord til pokalkvartfinalen mod Århus

Der er udsigt til sæsonrekord på lægterne, når vi onsdag kl. 19.30 spiller den vigtige kvartfinale i pokalturneringen mod Århus Håndbold i Gigantium Arena.

Den nye cheftræner, svenskeren Robert Hedin, står  for første gang i spidsen for holdet på hjemmebane, og en sejr betyder deltagelse i Final4.

– Der er stor interesse for billetter til kampen, og vi har her tirsdag formiddag allerede godt 2.700 billetter i omløb, så jeg håber og tror på sæsonrekord til kampen, siger direktør Jan Larsen, der gør opmærksom på, at de almindelige sæsonkort også gælder til kampen.

Den hidtidige tilskuer-rekord for denne sæson er på 2.615 tilskuere til den  første liga-kamp mod Nordsjælland Håndbold 7. september.

– Det er en meget vigtig kamp for os, og en af sæsonens målsætninger er at komme i Final4, så jeg håber, at rigtig mange møder op og bakker holdet op, så vi får en sejr og en hårdt tiltrængt succes-oplevelse,  siger Jan Larsen.

Du kan fortsat nå at købe billet via hjemmesiden – eller i billethuset i foyeren i Gigantium.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse