pokaler_header_new

Udsigt til sæsonrekord til pokalkvartfinalen mod Århus

Der er udsigt til sæsonrekord på lægterne, når vi onsdag kl. 19.30 spiller den vigtige kvartfinale i pokalturneringen mod Århus Håndbold i Gigantium Arena.

Den nye cheftræner, svenskeren Robert Hedin, står  for første gang i spidsen for holdet på hjemmebane, og en sejr betyder deltagelse i Final4.

– Der er stor interesse for billetter til kampen, og vi har her tirsdag formiddag allerede godt 2.700 billetter i omløb, så jeg håber og tror på sæsonrekord til kampen, siger direktør Jan Larsen, der gør opmærksom på, at de almindelige sæsonkort også gælder til kampen.

Den hidtidige tilskuer-rekord for denne sæson er på 2.615 tilskuere til den  første liga-kamp mod Nordsjælland Håndbold 7. september.

– Det er en meget vigtig kamp for os, og en af sæsonens målsætninger er at komme i Final4, så jeg håber, at rigtig mange møder op og bakker holdet op, så vi får en sejr og en hårdt tiltrængt succes-oplevelse,  siger Jan Larsen.

Du kan fortsat nå at købe billet via hjemmesiden – eller i billethuset i foyeren i Gigantium.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...