pokaler_header_new

Udsolgt til aftenens kamp!

Der har været så stor interesse for gruppens sidste spillerunde i EHF Champions League, at vi nu kan melde udsolgt til aftenens kamp mod HC PPD Zagreb.

Onsdag aften kan vi med en sejr kalde os gruppevindere, og vi glæder os over, at det bliver foran en udsolgt Sparekassen Danmark Arena, som kan sætte Zagreb under pres i en kamp, hvor kroaterne har alt på spil for videre avancement i turneringen.

Vi skal sammen skabe et brag af en håndboldfest og vise, at her regerer vi.

“Det er helt vildt, at så mange vil bruge sin onsdag aften sammen med os. Det er en vigtig kamp for at sikre den historiske førsteplads, og det betyder meget, at modtage sådan en opbakning og blive båret frem af vores fantastiske hjemmepublikum,” udtaler direktør, Jan Larsen.

Vi er i gang med at finpudse de sidste detaljer, og ser frem til at åbne dørene for jer kl. 16.15 med kampstart 18.45.

Har du ikke nået at få billet til opgøret, kan den følges direkte på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00.

Ta’ bussen gratis til kamp!
Vi opfordrer endnu engang til at komme i god tid, så alle kan nå at finde sig til rette på lægterne inden kampstart. 

Undgå køkaos ved at tage bussen. Du kan køre gratis med NT’s busser og NJ-tog i Nordjylland til og fra kamp. Fremvis blot din billet til chaufføren – så giver vi turen.

Er du i bil, findes der mange parkeringsmuligheder omkring Gigantium kun en lille gåtur væk. Se parkeringsmulighederne omkring Gigantium her.

Vi ses i Sparekassen Danmark Arena! 

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...