pokaler_header_new

Verdensklasse-håndbold søndag i Jutlander Bank Arena

På søndag slår vi atter dørene op til håndbold i absolut topklasse, når vi får besøg af det spanske storhold FC Barcelona i VELUX EHF Champions League.

I onsdags var der topopgør fra den hjemlige Primo Tours Liga på programmet, hvor vi kom tilbage på sejrskurs. Vi fik dermed den ønskede pointhøst som optakt til søndagens store udfordring, hvor al fokus nu er rettet mod.

Med den yderst vanskelige opgave i vente skal vi spillemæssigt løfte vores niveau, hvis vi skal gøre os forhåbninger om sejren – det er vi dog også overbeviste om, at vi har evnerne til.

Vi har vist i vores seneste VELUX EHF Champions League hjemmekamp, hvor vi slog SG Flensburg-Handewitt, at vi kan spille op mod alle mandskaber, når vi rammer dagen – og det kræver en præstation på minimum samme niveau, hvis vi skal tage point mod FC Barcelona.

Det spanske storhold tabte deres første CL-kamp på udebane mod MOL-Pick Szeged, men på nær denne kamp har de affærdiget al modstand denne sæson og vundet samtlige de resterende kampe i ganske overbevisende stil.

Kigger man på holdkortet bliver man mødt af spillere som Aron Palmarsson, Luka Cindric og Dika Mem for blot at nævne nogle af profilerne. Læg dertil bl.a. danske Kevin Møller, Lasse Andersson og Casper U. Mortensen – sidstnævnte har dog endnu ikke været i aktion i denne CL-sæson grundet en skade tilbage fra VM-slutrunden.

Skal vi have point på søndag, kræver det altså som tidligere nævnt, at vi skal op på den helt store spillemæssige klinge. Det samme gør sig gældende for støtten på lægterne, hvor vi får brug for al den opbakning vi kan få – og vi ved, at Jutlander Bank Arena altid er garant for en forrygende kulisse.

Der er stadig ledige billetter til dette brag af en håndboldkamp, så skynd dig forbi vores billetshop og køb din billet og oplev håndbold i absolut verdensklasse på tætteste hold. Kampstart er kl. 16.50.

Vil du læse en mere udførlig beskrivelse af FC Barcelona, kan du klikke lige her.

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...