MicrosoftTeams-image (3)

Vi begynder hjemme mod Nordsjælland

Aalborg Håndbolds første kamp i ligaen i den nye sæson bliver på hjemmebane i Gigantium Arena mod Nordsjælland onsdag 7. september kl. 19.30.

Dermed får hjemmeholdet allerede i den første kamp mulighed for at revanchere sig for to ærgerlige nederlag til nordsjællænderne i slutningen af sidste sæson.

Forinden bliver der dog lejlighed til for hjemmepublikummet at se Aalborg Håndbold i aktion. Det er torsdag 25. august kl. 19.00, når holdet i den traditionelle pre-season kamp møder sølvvinderne fra Bjerringbro-Silkeborg.

Allerede ugen efter skal Jakob Vestergaards tropper ud i sæsonens første betydningsfulde kamp, nemlig 1/8-finalen i Nordea Cup, på udebane mod GOG, der spiller i 1. division i den kommende sæson. Kampen spilles i Gudme onsdag 31. august.

Spillerne genoptager træningen efter ferien mandag 25. juli, hvor de mange nye spillere træner med for første gang, og allerede ugen efter spilles første træningskamp, som er mod de norske mestre fra Haslum. Derefter følger deltagelse i KFUM-mesterskaberne, kampe mod Viborg HK, Mors-Thy og pre-sæson kampen mod BSV.

Vi følger forberedelserne tæt her på www.aalborghaandbold.dk.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse